Lieve mensen, PostNL is momenteel superdruk dus houd er rekening mee dat jouw pakketje wat vertraging kan oplopen. Be patient & take care. 

Digitale Cadeaubon

€ 0,00

Op zoek naar een speciaal en origineel cadeau, maar je hebt helemaal geen idee? Of vanavond een verjaardag en helemaal vergeten een kadootje te kopen? No worries, ons digitale Golden Ticket biedt de uitkomst! De bon wordt direct per e-mail verstuurd, naar de gelukkige ontvanger of naar jou (zodat je 'm direct kunt uitprinten). Dus de ontvanger kan direct aan de slag met het samenstellen van zijn of haar perfecte chocoladecadeau! 

Je bepaalt hieronder gemakkelijk zelf de waarde en de cadeaubon is 12 maanden geldig na het moment van uitgifte. Het bedrag kan in één keer of in gedeeltes worden gebruikt, zolang de bon geldig is. 

Let op lieve mensen, het is momenteel gezien de situatie even niet mogelijk om zelf chocolade samen te stellen. De cadeaubon kan hier dus momenteel helaas niet voor worden ingezet (eventueel wel voor een van de andere ready to go chocoladecadeaus). Maar de ontvanger kan zich natuurlijk al wel verheugen op het samenstellen en we gaan er vanuit dat we over niet al te lange tijd weer gewoon helemaal up & running zijn dus dat de ontvanger niet heel veel geduld hoeft te hebben. 

Persoonlijke boodschap

We verzenden het chocoladecadeau direct naar de ontvanger of naar jezelf.

Al een account bij Chocstar? voor je adresboek.

Jouw gewenste verzendmethode

De chocolade(s) wordt aangeboden bij PostNL als brievenbuspakje+ en past door de brievenbus. De zending is te volgen via een track & trace code.
De chocolade(s) wordt aangeboden bij PostNL als brievenbuspakje+ en past door de brievenbus. De zending is te volgen via een track & trace code.
De chocolade(s) wordt aangeboden bij PostNL als pakketzending. De zending is te volgen via een track & trace code.
De chocolade(s) wordt aangeboden bij PostNL als pakketzending. De zending is te volgen via een track & trace code.

I.v.m. de drukte bij PostNL adviseren we voor de zekerheid een dagje extra te nemen bij het selecteren van de verzenddatum. 

Meer informatie over de verzending
Jouw gewenste verzenddatum
Verwachte bezorgdatum:
woensdag 27 mei 2020

Wij verzenden de bestelling op de door jou geselecteerde verzenddatum. Voor Nederlandse adressen geldt dat PostNL de zendingen in 95% van de gevallen de volgende dag bezorgd. PostNL is echter momenteel superdruk dus houd er rekening mee dat jouw pakketje wat vertraging kan oplopen.

€ 0,00

Een cadeaubon die per mail wordt verstuurd; Leuk om cadeau te doen in de Sinterklaas en Kerst periode, om weg te geven aan klanten, relaties en personeel of om zomaar je moeder of oma mee te verrassen! En met meer dan 4 miljard mogelijke choco combinaties zit de perfecte combi voor de ontvanger er vast bij!