Hart voor de zorg

Een hart voor de zorg, een chocoladehart welterverstaan. Gemaakt van eerlijke Belgische melkchocolade met knapperige hazelnoten en walnoten, lieflijke suikerhartjes en een vrolijke gedroogde bloemenmix. Het ultieme cadeau om iemand in de zorg mee te verwennen op de Dag van de Zorg/Verpleging. Je kan de chocolade personaliseren door een specifieke wikkel te kiezen en een persoonlijke boodschapkaart toe te voegen. Het handgemaakte chocoladehart wordt geleverd in een mooie cadeauverpakking. 

€ 13,95

Excl. verzendkosten vanaf € 2,95

Hazelnoten, Suikerhartjes mix, Walnoten, Gedroogde bloemen

Alle Chocstar chocoladecadeaus* worden feestelijk verpakt in een super chique giftbox. Een prachtige cadeauverpakking met een wikkel naar keuze (je kiest de wikkel in de volgende stap) welke voorzien kan worden van een naam of korte persoonlijke groet. Indien gewenst kun je ook nog een kaartje met een persoonlijke boodschap toevoegen. Alle chocoladecadeaus worden daarnaast geleverd met een gebruiksaanwijzing en een certificaat van echtheid. 

  Een chique cadeauverpakking met veel extra's  

* Met uitzondering van onze mini reepjes & choco drops.

Helaas pindakaas (overigens ook heel erg lekker met chocolade), dit artikel is momenteel niet leverbaar.
Om aan de grote vraag te voldoen hebben we momenteel een beperkt assortiment en kun je even geen chocolade volledig zelf samenstellen. Maar personaliseren kan wel! We hebben een aantal superlekkere ready to go chocoladecadeaus die je kan voorzien van jouw keuze wikkel en een persoonlijke boodschap om iemand te laten weten dat je aan ze denkt. Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. 

Heb je hier vragen over? Neem dan even contact met ons op, thanks!

Excuses voor het eventueel ongemak, wij hopen op je begrip in deze rare tijden.
Take care. ❤

Op zoek naar een uniek cadeau voor de Dag van de Zorg? Met dit online te bestellen en per post te versturen chocoladehart gun je zorgmedewerkers een onbezorgd geluksmomentje (van chocolade).

Vul hieronder je e-mailadres in en wij sturen je een mailtje zodra het product weer leverbaar is.