Lieve mensen, PostNL is nog steeds erg druk dus houd er rekening mee dat jouw pakketje wat vertraging kan oplopen. Be patient & take care. 

Home Sweet Home

Niks geen nieuwe saaie deurmat of fles wijn als housewarming cadeau, jij stuurt alvast deze vrolijke Home Sweet Home choco per brievenbuspost om de nieuwe huiseigenaar te feliciteren! Want hoe leuk is het als je net verhuisd bent om post in je nieuwe brievenbus te vinden? Heeft de ontvanger gelijk een ultieme smoes om de plinten even te laten voor wat het is en met een kop thee de nieuwe bank uit te proberen. Ben je zelf verhuisd en verdien jij een beloning na al dat klussen, schilderen en sjouwen? Wij vertellen het heus niet verder als je deze choco van (h)eerlijke Belgische melkchocolade met een echte fruitsleutel, marshmallows en vrolijk gekleurde bloemen voor jezelf besteld. :-)

€ 13,45

Excl. verzendkosten vanaf € 2,95

Smarties, Marshmallows, Fruitsleutel, Suikerbloemen

Alle Chocstar chocoladecadeaus* worden feestelijk verpakt in een super chique giftbox. Een prachtige cadeauverpakking met een wikkel naar keuze (je kiest de wikkel in de volgende stap) welke voorzien kan worden van een naam of korte persoonlijke groet. Indien gewenst kun je ook nog een kaartje met een persoonlijke boodschap toevoegen. Alle chocoladecadeaus worden daarnaast geleverd met een gebruiksaanwijzing en een certificaat van echtheid. 

  Een chique cadeauverpakking met veel extra's  

* Met uitzondering van onze mini reepjes & choco drops.

Helaas pindakaas (overigens ook heel erg lekker met chocolade), dit artikel is momenteel niet leverbaar.
Om aan de grote vraag te voldoen hebben we momenteel een beperkt assortiment en kun je even geen chocolade volledig zelf samenstellen. Maar personaliseren kan wel! We hebben een aantal superlekkere ready to go chocoladecadeaus die je kan voorzien van jouw keuze wikkel en een persoonlijke boodschap om iemand te laten weten dat je aan ze denkt. Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. 

Heb je hier vragen over? Neem dan even contact met ons op, thanks!

Excuses voor het eventueel ongemak, wij hopen op je begrip in deze rare tijden.
Take care. ❤

Vul hieronder je e-mailadres in en wij sturen je een mailtje zodra het product weer leverbaar is.