Last minute chocolade cadeaus

Oepsie daisy een verjaardag vergeten? Of helemaal geen cadeau idee maar je hebt wel snel een kadootje nodig voor hem of haar? No worries! 

Bestel je bij Chocstar één van onze ‘op de valreep’ chocoladecadeaus op werkdagen vóór 17.00 uur, dan gaat hij dezelfde dag nog op de post! Natuurlijk in een mooie giftbox en voorzien van jouw keuze wikkel en eventueel een persoonlijke boodschap.

De lekkerste last minute cadeaus online te bestellen! Erg handig!

Pagina 1 van 3

Set Descending Direction
per page
Page

Het gebeurt ons allemaal wel eens, die verjaardag vergeten of vorige week ergens wezen eten en per abuis helemaal dat bedankje er bij in laten schieten. Op werkdagen kun je hiervoor tot 14.00 uur een mooi en lekker chocoladecadeau samenstellen en laten voorzien van jouw persoonlijke tekst. Maar is het inmiddels na tweeën en moet dat cadeau echt morgen binnen zijn, geen probleem! Bestel een van onze last minute chocolade cadeaus. Speciaal voor jou hebben we onze favoriete chocolade cadeaus voor jou geselecteerd. Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, dan zorgen wij dat het chocoladegeschenk dezelfde dag nog mee gaat met de post! Geleverd in een mooie giftbox met een gepersonaliseerde wikkel en een persoonlijke boodschap. Heerlijke chocoladepost die zeker weten wordt gewaardeerd door de ontvanger.