Direct te versturen chocolade cadeaus

Speciaal voor deze tijd van social distancing hebben we de onderstaande chocoladecadeaus. Eerlijke, handgemaakte chocoladecadeaus waarmee jij op afstand iemand kan laten weten dat je aan ze denkt. Allen te personaliseren met een wikkel & een naam naar keuze én een lieve persoonlijke boodschap.

Goed om te weten;  je kunt de naam van de chocolade gemakkelijk aanpassen.

Op werkdagen vóór 17.00 besteld, dezelfde dag verzonden. De chocoladecadeaus worden na verzending z.s.m. door PostNL veilig bezorgd in de brievenbus.

  1. NIET LEVERBAAR
  2. NIET LEVERBAAR
  3. NIET LEVERBAAR
  4. NIET LEVERBAAR
  5. NIET LEVERBAAR
  6. NIET LEVERBAAR

Het gebeurt ons allemaal wel eens, die verjaardag vergeten of vorige week ergens wezen eten en per abuis helemaal dat bedankje er bij in laten schieten. Op werkdagen kun je hiervoor tot 14.00 uur een mooi en lekker chocoladecadeau samenstellen en laten voorzien van jouw persoonlijke tekst. Maar is het inmiddels na tweeën en moet dat cadeau echt morgen binnen zijn, geen probleem! Bestel een van onze last minute chocolade cadeaus. Speciaal voor jou hebben we onze favoriete chocolade cadeaus voor jou geselecteerd. Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, dan zorgen wij dat het chocoladegeschenk dezelfde dag nog mee gaat met de post! Geleverd in een mooie giftbox met een gepersonaliseerde wikkel en een persoonlijke boodschap. Heerlijke chocoladepost die zeker weten wordt gewaardeerd door de ontvanger.