Cadeaubon (papier)

€ 0,00

Op zoek naar een speciaal en origineel cadeau, maar geen idee? No worries, ons Golden Ticket biedt de uitkomst! Met een Golden Ticket kan de ontvanger zelf zijn of haar perfecte chocoladecadeau samenstellen. Leuk om cadeau te doen in de Sinterklaas en Kerst periode, om weg te geven aan klanten, relaties en personeel of om zomaar je moeder of oma mee te verrassen! Je kunt de cadeaubon naar je zelf laten opsturen of direct naar de ontvanger.

De cadeaubon wordt geleverd in een chique, gouden envelop (€0,50).

De cadeaubon is een jaar geldig en kan voor alle Chocstar chocolades worden ingeleverd. Het bedrag kan in één keer of in gedeeltes worden gebruikt, zolang de bon geldig is. 

Let op lieve mensen, het is momenteel gezien de situatie even niet mogelijk om zelf chocolade samen te stellen. De cadeaubon kan hier dus momenteel helaas niet voor worden ingezet (eventueel wel voor een van de andere ready to go chocoladecadeaus). Maar de ontvanger kan zich natuurlijk al wel verheugen op het samenstellen en we gaan er vanuit dat we over niet al te lange tijd weer gewoon helemaal up & running zijn dus dat de ontvanger niet heel veel geduld hoeft te hebben. 

Persoonlijke boodschap

We verzenden het chocoladecadeau direct naar de ontvanger of naar jezelf.

Al een account bij Chocstar? voor je adresboek.

Jouw gewenste verzendmethode

De cadeaubon wordt verstuurd als briefpost in een witte bubbeltjesenvelop. Overkomstduur 1 tot 3 werkdagen.
De cadeaubon wordt verstuurd als briefpost in een witte bubbeltjesenvelop. Overkomstduur 1 tot 3 werkdagen.

I.v.m. de drukte bij PostNL adviseren we voor de zekerheid een dagje extra te nemen bij het selecteren van de verzenddatum.

Meer informatie over de verzending
Jouw gewenste verzenddatum
Verwachte bezorgdatum:
woensdag 5 augustus 2020

Wij verzenden de bestelling op de door jou geselecteerde verzenddatum. Voor Nederlandse adressen geldt dat PostNL de zendingen in 95% van de gevallen de volgende dag bezorgd. PostNL is echter momenteel superdruk dus houd er rekening mee dat jouw pakketje wat vertraging kan oplopen.

€ 0,00