Originele chocolade cadeaus voor vaderdag

Nee, dit jaar geen hamers, heggenscharen, stropdassen of andere uiterst verrassende en super originele (euhh) cadeaus want dit jaar gaan we voor lekker! Superdads moeten verwend worden op Vaderdag! Geef één van de onderstaande Vaderdag chocolade cadeaus's. Verras jouw vader met de lekkerste en meest unieke chocolade en verstuur jouw vaderdagcadeau met een persoonlijke boodschap.

TIP: Je vader verdient de wereld maar ja, dat past niet door de brievenbus. Een ontbijtje op bed, een hoofdmassage en een ochtendje uitslapen ook niet. En daarom hebben we de speciale vaderdagwikkel ontworpen. Een wikkel met 6 vaderdagcoupons die op een later tijdstip kunnen worden ingeleverd (bij jou/jullie) in ruil voor o.a een autowasbeurt, een lievelingsdiner of een avondje in de mancave. Gemakkelijk te selecteren tijdens het personaliseren van jouw chocoladecadeau. 

Originele Vaderdagcadeaus van chocolade!
Verras jouw vader deze vaderdag met heerlijke, unieke, handgemaakte chocolade. Wat dacht je van een luxe hart van chocolade van jouw vader's lievelingschocolade gevuld met zijn favoriete ingrediënten. Voorzie de wikkel van een lieve tekst en voeg daarnaast nog een kaartje met een persoonlijke boodschap toe. Verras de allerliefste papa van de wereld met een luxe, handgemaakt en uniek chocolade cadeau. Het leukste Vaderdagcadeau bestel je gemakkelijk online!