Bierbonbons

Tien bonbons gevuld met een smeuïge ganache gemaakt van o.a. heerlijk Amsterdams tripel bier van brouwerij Homeland*, in een jasje van Belgische pure, melk en witte chocolade. De lichte biersmaak in de ganache gecombineerd met knettersuiker (pure bonbon), butterscotch (melk bonbon) en hazelnoot krokant (witte bonbon) doen het hart van jouw vader op Vaderdag zonder twijfel smelten en is daarmee het perfecte vaderdagcadeau. Tien chocoladebonbons  in 1 feestelijke verpakking!

Bonbon (wit)
Witte chocolade (Fair Trade) + hazelnoot krokant & bierganache
Bonbon (melk)
Melk chocolade (Fair Trade) + butterscotch & bierganache
Bonbon (puur)
Donkere chocolade (Fair Trade) + knettersuiker & bierganache

*Een tripel gebrouwen samen met de chef! Door de hop en het korianderzaad krijg je een frisse neus van lichte citrus. In de smaak zit venkel dat het bier een aangenaam zoetje geeft. 

Let op: De bierbonbons hebben een beperkte houdbaarheid van maximaal 14 dagen. 

De Bierbonbons zijn momenteel out of stock. We verwachten ze rond Vaderdag weer op voorraad te hebben.

€ 14,95

Excl. verzendkosten vanaf € 2,95

Alle Chocstar chocoladecadeaus* worden feestelijk verpakt in een super chique giftbox. Een prachtige cadeauverpakking met een wikkel naar keuze (je kiest de wikkel in de volgende stap) welke voorzien kan worden van een naam of korte persoonlijke groet. Indien gewenst kun je ook nog een kaartje met een persoonlijke boodschap toevoegen. Alle chocoladecadeaus worden daarnaast geleverd met een gebruiksaanwijzing en een certificaat van echtheid. 

  Een chique cadeauverpakking met veel extra's  

* Met uitzondering van onze mini reepjes & choco drops.

Helaas pindakaas (overigens ook heel erg lekker met chocolade), dit artikel is momenteel niet leverbaar.
Om aan de grote vraag te voldoen hebben we momenteel een beperkt assortiment en kun je even geen chocolade volledig zelf samenstellen. Maar personaliseren kan wel! We hebben een aantal superlekkere ready to go chocoladecadeaus die je kan voorzien van jouw keuze wikkel en een persoonlijke boodschap om iemand te laten weten dat je aan ze denkt. Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. 

Heb je hier vragen over? Neem dan even contact met ons op, thanks!

Excuses voor het eventueel ongemak, wij hopen op je begrip in deze rare tijden.
Take care. ❤

Vul hieronder je e-mailadres in en wij sturen je een mailtje zodra het product weer leverbaar is.