Bierbonbons

Tien bonbons gevuld met een smeuïge ganache gemaakt van o.a. heerlijk Amsterdams tripel bier van brouwerij Homeland*, in een jasje van Belgische pure, melk en witte chocolade. De lichte biersmaak in de ganache gecombineerd met knettersuiker (pure bonbon), butterscotch (melk bonbon) en hazelnoot krokant (witte bonbon) doen het hart van jouw vader op Vaderdag zonder twijfel smelten en is daarmee het perfecte vaderdagcadeau. Tien chocoladebonbons  in 1 feestelijke verpakking!

Bonbon (wit)
Witte chocolade (Fair Trade) + hazelnoot krokant & bierganache
Bonbon (melk)
Melk chocolade (Fair Trade) + butterscotch & bierganache
Bonbon (puur)
Donkere chocolade (Fair Trade) + knettersuiker & bierganache

*Een tripel gebrouwen samen met de chef! Door de hop en het korianderzaad krijg je een frisse neus van lichte citrus. In de smaak zit venkel dat het bier een aangenaam zoetje geeft. 

Let op: De bierbonbons hebben een beperkte houdbaarheid van maximaal 14 dagen. 

De Bierbonbons zijn momenteel out of stock. We verwachten ze rond Vaderdag weer op voorraad te hebben.

€ 14,95

Bierganache Kielzog

  • Verzendkosten vanaf: € 2,95 (Meer info over verzending.)

  • Verzending mogelijk vanaf: woensdag 29 januari 2020.

  • Verzending direct naar de ontvanger of naar jezelf op een datum naar keuze.

  • Deze chocolade past door de brievenbus.

Wij verzenden onze chocoladecadeaus in binnen en buitenland met PostNL

Voor de bezorging van jouw chocolade schakelen we PostNL in die streeft het overgrote deel van de chocoladecadeaus de volgende werkdag te bezorgen. Tijdens het bestellen selecteer jij zelf de verzenddatum, wij geven je de garantie dat wij jouw chocolade op deze datum verzenden. 

Verzendmethode
In de volgende stappen kies je jouw gewenste verzendmethode. Je kunt hierbij voor Nederland kiezen uit brievenbuspakje+ (€2,95), pakketverzending (€5,95) en op warme dagen pakketverzending incl. koelverpakking (€6,95). Bij buitenlandse bestellingen verzenden we de chocolade enkel als pakket (€7,95).

Klik hier voor meer informatie over de verzending. 

    Ingrediënten:

Wij werken niet in een gluten-, noten- en lactosevrije omgeving. Onze chocolade kan helaas dan ook sowieso sporen van noten, gluten, zaden, melkeiwit en lactose bevatten. Tevens bevatten onze choco's suiker.

Formaat/gewicht:
Bier bonbons, 0.0240kgs

Alle Chocstar chocoladecadeaus* worden feestelijk verpakt in een super chique giftbox. Een prachtige cadeauverpakking met een wikkel naar keuze (je kiest de wikkel in de volgende stap) welke voorzien kan worden van een naam of korte persoonlijke groet. Indien gewenst kun je ook nog een kaartje met een persoonlijke boodschap toevoegen. Alle chocoladecadeaus worden daarnaast geleverd met een gebruiksaanwijzing en een certificaat van echtheid. 

  Een chique cadeauverpakking met veel extra's  

* Met uitzondering van onze mini reepjes & choco drops.