Lieve mensen, PostNL is momenteel superdruk dus houd er rekening mee dat jouw pakketje wat vertraging kan oplopen. Be patient & take care. 

Een chocolade hart geven en personaliseren

Je kan bij Chocstar heel gemakkelijk een hart van chocolade volledig personaliseren inclusief een persoonlijke boodschap. De chocoladeharten worden speciaal voor jou met de hand gemaakt door onze chocolatiers en feestelijk verpakt in een luxe giftbox. Je stelt het chocoladehart helemaal zelf samen.

Je start met het kiezen van je gewenste chocoladesmaak (we gebruiken eerlijke (fair trade) Belgische chocolade), hierna kun je verschillende ingrediënten toevoegen. Je hebt hierbij keuze uit meer dan 65 verschillende ingrediënten. De ingredienten die je selecteert worden zowel in als op de chocolade verwerkt waardoor het hart een ware smaaksensatie geeft en er ook nog eens uit ziet als een waar kunstwerkje. Vervolgens ga je de verpakking personaliseren. De chocoladeharten worden standaard verpakt in een luxe giftbox voorzien van een mooie wikkel. Het design van de wikkel kies je zelf. Je kunt de wikkel vervolgens ook nog personaliseren met een korte tekst of naam. Mocht je het hart nog persoonlijker willen maken? Voeg dan een boodschapkaartje met jouw persoonlijke boodschap toe. Na het invullen van je boodschap, vul je het verzendadres in. Je kunt het hart van chocolade versturen naar jezelf of rechtstreeks naar de ontvanger. 

Onze gepersonaliseerde chocoladeharten zijn hiermee een mooi, uniek, origineel én superlekker cadeau voor bijvoorbeeld Valentijnsdag, als geschenk voor je geliefde of om iemand een hart onder de riem mee te steken!

Vul hieronder je e-mailadres in en wij sturen je een mailtje zodra het product weer leverbaar is.