Lieve mensen, PostNL is momenteel superdruk dus houd er rekening mee dat jouw pakketje wat vertraging kan oplopen. Be patient & take care. 

Zelf chocolade samenstellen, hoe werkt dat?

Bij Chocstar kun je zelf chocolade samenstellen. Met keuze uit superlekkere Belgische chocoladesmaken (natuurlijk eerlijk!) en meer dan 60 verschillende ingrediënten & toppings!

Stap 1: Kies het formaat van jouw unieke chocolade cadeau2. Selecteer je basischocolade & ingrediënten3. Voeg een naam & boodschap toe4. Stuur de choco naar jezelf of iemand anders


1). Vorm
Je start met het kiezen van de vorm van de chocolade waarbij je keuze hebt uit meerdere formaten. Natuurlijk hebben we chocoladerepen en chocoladeletters, maar je kunt bij ons ook een cijfer van chocolade of een kerstboom van chocolade bestellen. Met Valentijnsdag kun je aan de slag met een te personaliseren chocoladehart en met Pasen kun je je creativiteit kwijt op een mooie chocolade ei. 


2). Chocoladesmaak & ingrediënten
Na het kiezen van je vorm kun je een chocoladesmaak kiezen. Onze chocolatiers gebruiken enkel superlekkere, uiteraard eerlijke, chocolade uit België. Na het kiezen van de basischocolade kun je 4 ingrediënten toevoegen.  Je hebt hierbij keuze uit meer dan 65 ingrediënten. 


3). Naam & boodschap

Personaliseer vervolgens de luxe cadeauverpakking waarin de chocolade zal worden verstuurd. Je kunt deze personaliseren met een wikkel naar keuze. Op de wikkel kun je een naam of een korte boodschap laten printen. Heb je een langere boodschap voeg dan een persoonlijke kaart toe voor €0,95.


4. Verzending

Vul als laatste het adres in waar wij de chocolade naar toe mogen verzenden. Naar jezelf of direct naar de ontvanger, jouw keuze. Net als de verzenddatum. Die selecteer je ook zelf in deze laatste stap. Vervolgens hoef je alleen nog even af te rekenen en onze chocolatiers gaan voor je aan de slag!