Lieve mensen, PostNL is momenteel superdruk dus houd er rekening mee dat jouw pakketje wat vertraging kan oplopen. Be patient & take care. 

Chocoscoop - Maagd

(23 aug - 23 sep) Urenlang pietlutten over details, perfectionistisch en betrouwbaar. Dat is de Maagd in een nutshell. En servicegericht als ze is, staat een Maagd altijd klaar om zich in te zetten voor een goed doel. En zeker als dat goede doel een simpele donkere chocoladereep met een hint van zout is. Saai? Dan ken je de Maagd nog niet. De elegante donkere chocolade reflecteert dit sterrenbeeld in haar sensualiteit en eenvoud. Maar het is vooral de ingetogen charme van deze chocolade waarom het de koele en intellectuele Maagd bekoort. Ze breekt het in kleine stukjes en begint vervolgens met kleine hapjes. De rest van de chocolade wordt netjes weggestopt. Ja, ja daar kunnen we zeker nog wat van leren. De maagd is ongeëvenaard gedisciplineerd als het op het eten van chocolade aankomt.

€ 13,99

Excl. verzendkosten vanaf € 2,95

Zout

Alle Chocstar chocoladecadeaus* worden feestelijk verpakt in een super chique giftbox. Een prachtige cadeauverpakking met een wikkel naar keuze (je kiest de wikkel in de volgende stap) welke voorzien kan worden van een naam of korte persoonlijke groet. Indien gewenst kun je ook nog een kaartje met een persoonlijke boodschap toevoegen. Alle chocoladecadeaus worden daarnaast geleverd met een gebruiksaanwijzing en een certificaat van echtheid. 

  Een chique cadeauverpakking met veel extra's  

* Met uitzondering van onze mini reepjes & choco drops.

Helaas pindakaas (overigens ook heel erg lekker met chocolade), dit artikel is momenteel niet leverbaar.
Om aan de grote vraag te voldoen hebben we momenteel een beperkt assortiment en kun je even geen chocolade volledig zelf samenstellen. Maar personaliseren kan wel! We hebben een aantal superlekkere ready to go chocoladecadeaus die je kan voorzien van jouw keuze wikkel en een persoonlijke boodschap om iemand te laten weten dat je aan ze denkt. Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. 

Heb je hier vragen over? Neem dan even contact met ons op, thanks!

Excuses voor het eventueel ongemak, wij hopen op je begrip in deze rare tijden.
Take care. ❤

Vul hieronder je e-mailadres in en wij sturen je een mailtje zodra het product weer leverbaar is.