Lieve mensen, PostNL is nog steeds erg druk dus houd er rekening mee dat jouw pakketje wat vertraging kan oplopen. Be patient & take care. 

Chocoscoop - Ram

(21 MAR - 20 APR) Als een impulsieve leider zit de Ram vol energie en zelfvertrouwen. Spontaan en romantisch staan een idyllische picknick of het drinken van champagne onder de sterrenhemel hoog op het verlanglijstje van een Ram. Maar alleen als er chocola binnen handbereik is.

Een Chocstar melkchocoladereep met cranberries, daar mag je de Ram 's nachts voor wakker maken. Zodat de energieke Ram de chocolade vervolgens in een klap op kan eten. En mocht er in het meest uitzonderlijke geval (wij hebben het nog nooit meegemaakt..) toch nog iets overblijven, dan heb je geluk en krijg je iets mee...

€ 13,99

Excl. verzendkosten vanaf € 2,95

Cranberries

Alle Chocstar chocoladecadeaus* worden feestelijk verpakt in een super chique giftbox. Een prachtige cadeauverpakking met een wikkel naar keuze (je kiest de wikkel in de volgende stap) welke voorzien kan worden van een naam of korte persoonlijke groet. Indien gewenst kun je ook nog een kaartje met een persoonlijke boodschap toevoegen. Alle chocoladecadeaus worden daarnaast geleverd met een gebruiksaanwijzing en een certificaat van echtheid. 

  Een chique cadeauverpakking met veel extra's  

* Met uitzondering van onze mini reepjes & choco drops.

Helaas pindakaas (overigens ook heel erg lekker met chocolade), dit artikel is momenteel niet leverbaar.
Om aan de grote vraag te voldoen hebben we momenteel een beperkt assortiment en kun je even geen chocolade volledig zelf samenstellen. Maar personaliseren kan wel! We hebben een aantal superlekkere ready to go chocoladecadeaus die je kan voorzien van jouw keuze wikkel en een persoonlijke boodschap om iemand te laten weten dat je aan ze denkt. Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. 

Heb je hier vragen over? Neem dan even contact met ons op, thanks!

Excuses voor het eventueel ongemak, wij hopen op je begrip in deze rare tijden.
Take care. ❤

Vul hieronder je e-mailadres in en wij sturen je een mailtje zodra het product weer leverbaar is.