Lieve mensen, PostNL is momenteel superdruk dus houd er rekening mee dat jouw pakketje wat vertraging kan oplopen. Be patient & take care. 

Chocoscoop - Schorpioen

(23 OKT - 22 NOV) De schorpioen is erg ambitieus, succesvol en buitengewoon ondernemend. Ze zijn koppig, eeuwig mysterieus, en passioneel als het over de liefde gaat. Dat maakt ook dat de schorpioen een niet te stillen honger voelt naar chocolade en naar het leven zelf. Hoewel ze op professioneel vlak superkrachtig zijn, kennen ze in hun privéleven ook vele onzekerheden. Dan komt de intuïtie van de schorpioen om de hoek kijken, om die onzekerheden aan te pakken. Je zou het misschien niet direct verwachten maar dit waterteken is gek op zachte melkchocolade. De structuur van de chocolade maakt dat de schorpioen zich geborgen en veilig voelt, zeker in stressvolle situaties. Als er dan ook nog eens rozijn aan de chocolade is toegevoegd, kan de hongerige schorpioen de verleiding niet weerstaan om alles in één keer op te eten. Niemand krijgt een stukje mee. Tenzij je schorpioens ware liefde bent.

Verpakking

Wikkeldesign:
Neutral Happy Neutral Happy Neutral Happy Floral Floral Floral Love Love Love Marmer Marmer Marmer Geometric 1 Geometric 1 Geometric 1 Art Art Art Geometric 2 Geometric 2 Geometric 2 Unicorn Unicorn Unicorn Holland Holland Holland Neutraal Neutraal Neutraal Pasen Pasen Pasen Pasen (bunny 1) Pasen (bunny 1) Pasen (bunny 1) Pasen 3 Pasen 3 Pasen 3 Pasen 4 Pasen 4 Pasen 4 Pasen 5 Pasen 5 Pasen 5 Stay Healthy Stay Healthy Stay Healthy Take Care Take Care Take Care X-je X-je X-je

Naam:

Maximaal 25 karakters

Persoonlijke boodschap

We verzenden het chocoladecadeau direct naar de ontvanger of naar jezelf.

Al een account bij Chocstar? voor je adresboek.

Jouw gewenste verzendmethode

De chocolade(s) wordt aangeboden bij PostNL als brievenbuspakje+ en past door de brievenbus. De zending is te volgen via een track & trace code.
De chocolade(s) wordt aangeboden bij PostNL als brievenbuspakje+ en past door de brievenbus. De zending is te volgen via een track & trace code.
De chocolade(s) wordt aangeboden bij PostNL als pakketzending. De zending is te volgen via een track & trace code.
De chocolade(s) wordt aangeboden bij PostNL als pakketzending. De zending is te volgen via een track & trace code.
Meer informatie over de verzending
Jouw gewenste verzenddatum
Verwachte bezorgdatum:
woensdag 8 april 2020

Wij verzenden de bestelling op de door jou geselecteerde verzenddatum. Voor Nederlandse adressen geldt dat PostNL de zendingen in 95% van de gevallen de volgende dag bezorgd. PostNL is echter momenteel superdruk dus houd er rekening mee dat jouw pakketje wat vertraging kan oplopen.

€ 13,99