Lieve mensen, PostNL is momenteel superdruk dus houd er rekening mee dat jouw pakketje wat vertraging kan oplopen. Be patient & take care. 

Chocoscoop - Steenbok

(22 DEC - 20 JAN) Steenbokken zijn van nature serieus en gereserveerd. Je zult niet snel hun kinderlijke kant zien. Het zijn echte aardetekens die veel voldoening halen uit de dagelijkse uitdagingen van het leven, zo ook uit hun werk. Het zijn echte workaholics die ondertussen wel goed voor zichzelf  zorgen. Als ze bijvoorbeeld een bureaulade opentrekken na een dag keihard werken, ligt er altijd wel iets lekkers op ze te wachten. Vaak is dat een chocolade beloning. Steenbokken zijn op succes gericht en ze doen alles om de mooiste dingen van ons universum te bemachtigen. Daarom is de esthetische kant van chocolade net zo belangrijk voor ze als de smaak, textuur en geur. Het totale plaatje moet kloppen. Het zal je ook niet verbazen dat de steenbok kiest voor Chocstar donkere chocolade met kaneel. Lekker aards, lekker puur en krachtig!

€ 13,99

Excl. verzendkosten vanaf € 2,95

Kaneel

Alle Chocstar chocoladecadeaus* worden feestelijk verpakt in een super chique giftbox. Een prachtige cadeauverpakking met een wikkel naar keuze (je kiest de wikkel in de volgende stap) welke voorzien kan worden van een naam of korte persoonlijke groet. Indien gewenst kun je ook nog een kaartje met een persoonlijke boodschap toevoegen. Alle chocoladecadeaus worden daarnaast geleverd met een gebruiksaanwijzing en een certificaat van echtheid. 

  Een chique cadeauverpakking met veel extra's  

* Met uitzondering van onze mini reepjes & choco drops.

Helaas pindakaas (overigens ook heel erg lekker met chocolade), dit artikel is momenteel niet leverbaar.
Om aan de grote vraag te voldoen hebben we momenteel een beperkt assortiment en kun je even geen chocolade volledig zelf samenstellen. Maar personaliseren kan wel! We hebben een aantal superlekkere ready to go chocoladecadeaus die je kan voorzien van jouw keuze wikkel en een persoonlijke boodschap om iemand te laten weten dat je aan ze denkt. Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. 

Heb je hier vragen over? Neem dan even contact met ons op, thanks!

Excuses voor het eventueel ongemak, wij hopen op je begrip in deze rare tijden.
Take care. ❤

Vul hieronder je e-mailadres in en wij sturen je een mailtje zodra het product weer leverbaar is.