Lieve mensen, PostNL is momenteel superdruk dus houd er rekening mee dat jouw pakketje wat vertraging kan oplopen. Be patient & take care. 

Chocoscoop - Weegschaal

(23 SEP - 22 OKT) De evenwichtige weegschaal is altijd op zoek naar harmonie in zijn leefomgeving. Met een sterke voorkeur voor gerechtigheid, eerlijkheid en romantiek is de weegschaal een van de meest krachtige luchttekens. Echte weegschalen maken beslissingen na zorgvuldige afweging van de feiten (op hun persoonlijke weegschaaltje). Je zult niet snel een weegschaal tegenkomen die zomaar, zonder erover na te denken, een stuk chocolade in zijn mond steekt. Een weegschaal bedenkt vooraf of de chocolade echt zijn voorkeur heeft, of de oorsprong van de chocolade 'eerlijk' is, en of er goede of misschien nog betere alternatieven zijn. Chocstar komt de weegschaal tegemoet met antwoorden op deze vrage. We bieden een harmonieuze samenstelling van donkere chocolade met witte stukjes (Yin-Yang gegarandeerd). Wikken en wegen is niet langer nodig weegschaal!

€ 13,99

Excl. verzendkosten vanaf € 2,95

Stukjes witte chocolade

Alle Chocstar chocoladecadeaus* worden feestelijk verpakt in een super chique giftbox. Een prachtige cadeauverpakking met een wikkel naar keuze (je kiest de wikkel in de volgende stap) welke voorzien kan worden van een naam of korte persoonlijke groet. Indien gewenst kun je ook nog een kaartje met een persoonlijke boodschap toevoegen. Alle chocoladecadeaus worden daarnaast geleverd met een gebruiksaanwijzing en een certificaat van echtheid. 

  Een chique cadeauverpakking met veel extra's  

* Met uitzondering van onze mini reepjes & choco drops.

Helaas pindakaas (overigens ook heel erg lekker met chocolade), dit artikel is momenteel niet leverbaar.
Om aan de grote vraag te voldoen hebben we momenteel een beperkt assortiment en kun je even geen chocolade volledig zelf samenstellen. Maar personaliseren kan wel! We hebben een aantal superlekkere ready to go chocoladecadeaus die je kan voorzien van jouw keuze wikkel en een persoonlijke boodschap om iemand te laten weten dat je aan ze denkt. Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. 

Heb je hier vragen over? Neem dan even contact met ons op, thanks!

Excuses voor het eventueel ongemak, wij hopen op je begrip in deze rare tijden.
Take care. ❤

Vul hieronder je e-mailadres in en wij sturen je een mailtje zodra het product weer leverbaar is.