Lieve mensen, PostNL is momenteel superdruk dus houd er rekening mee dat jouw pakketje wat vertraging kan oplopen. Be patient & take care. 

Choc Madame

In heel Frankrijk vind je ze: de Anis de Flavigny. De witte anijssnoepjes in de schattige blikjes die zijn ontstaan in de buurt van Flavigny-sur-Ozerain in Bourgondië en ons hebben geïnspireerd voor de Choc Madama a.k.a. Anis de Chocolat.  Een dikke choco van superlekkere witte Belgische chocolade met anijszaadjes en krokante stukjes kandijsuiker. Volgens het traditionele recept uit 1632. Hebben de Fransen de bereidingstijd van het ronde snoepje in de loop der jaren teruggebracht van zes maanden naar vijftien dagen; wij hebben slechts 1 werkdag nodig om jouw Choc Madame te maken en te versturen! 

€ 13,99

Excl. verzendkosten vanaf € 2,95

Anijszaad, Kandij

Alle Chocstar chocoladecadeaus* worden feestelijk verpakt in een super chique giftbox. Een prachtige cadeauverpakking met een wikkel naar keuze (je kiest de wikkel in de volgende stap) welke voorzien kan worden van een naam of korte persoonlijke groet. Indien gewenst kun je ook nog een kaartje met een persoonlijke boodschap toevoegen. Alle chocoladecadeaus worden daarnaast geleverd met een gebruiksaanwijzing en een certificaat van echtheid. 

  Een chique cadeauverpakking met veel extra's  

* Met uitzondering van onze mini reepjes & choco drops.

Helaas pindakaas (overigens ook heel erg lekker met chocolade), dit artikel is momenteel niet leverbaar.
Om aan de grote vraag te voldoen hebben we momenteel een beperkt assortiment en kun je even geen chocolade volledig zelf samenstellen. Maar personaliseren kan wel! We hebben een aantal superlekkere ready to go chocoladecadeaus die je kan voorzien van jouw keuze wikkel en een persoonlijke boodschap om iemand te laten weten dat je aan ze denkt. Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. 

Heb je hier vragen over? Neem dan even contact met ons op, thanks!

Excuses voor het eventueel ongemak, wij hopen op je begrip in deze rare tijden.
Take care. ❤

Vul hieronder je e-mailadres in en wij sturen je een mailtje zodra het product weer leverbaar is.