Lieve mensen, door personeelstekort bij PostNL kan in sommige gevallen de bezorging helaas iets langer duren dan je gewend bent.

Chocolade cijfer 4

Wens iemand een fijne verjaardag of jubileum met een (h)eerlijk eetbaar cijfer! Ons chocolade cijfer 4 is gemaakt van pure chocolade. Met als toppings bosvruchten mix (biologisch) en bestrooit met hazelnootkrokant en gouden sterren.

€ 15,95

Excl. verzendkosten vanaf € 3,50

Bosvruchten mix (biologisch), Gouden sterren confetti, Hazelnoot (krokant)

Alle Chocstar chocoladecadeaus* worden feestelijk verpakt in een super chique giftbox. Een prachtige cadeauverpakking met een wikkel naar keuze (je kiest de wikkel in de volgende stap) welke voorzien kan worden van een naam of korte persoonlijke groet. Indien gewenst kun je ook nog een kaartje met een persoonlijke boodschap toevoegen. Alle chocoladecadeaus worden daarnaast geleverd met een gebruiksaanwijzing en een certificaat van echtheid. 

  Een chique cadeauverpakking met veel extra's  

* Met uitzondering van onze mini reepjes, Kadijkjes & choco drops.

Helaas pindakaas (overigens ook heel erg lekker met chocolade), dit artikel is momenteel niet leverbaar.

Gelukkig hebben we nog steeds een ruime keuze aan unieke chocolade cadeaus. Te personaliseren met een wikkel naar keuze en een persoonlijke boodschap en verpakt in een mooie cadeauverpakking! Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. 

Heb je vragen over de bovenstaande chocolade? Neem dan even contact met ons op, thanks!

Brievenbuscadeau 4 jarig jubileum

Wens iemand een fijne verjaardag of jubileum met een heerlijk eetbaar cijfer! Je kunt denken aan onze mooie chocolade harten zoals de Kus door de Brievenbus of de Hart onder de Riem. Maar nu hebben wij ook het chocolade cijfer 4 in ons assortiment! Thuisbezorgd door de brievenbus. Kies er feestelijke wikkels bij en voeg jouw persoonlijke boodschap toe voor een uniek én overheerlijk cadeau als verrassing op de deurmat.