Ik cacao van jou ♥

Da's nog een keer wat anders dan een saai roosje, een veel origineler, maar belangrijker ook veel lekkerder cadeau: een hart van de lekkerste eerlijke Belgische chocolade met suikerhartjes, een roosje van marsepein en een schildje van witte chocolade met de tekst "ik cacao van jou". Als je daar geen indruk mee maakt! En zo niet, dan eet je hem toch lekker zelf op....

€ 15,95

Excl. verzendkosten vanaf € 2,95

Decoratieschildje 'Ik cacao van jou', Roosje (marsepein), Suikerhartjes mix

Alle Chocstar chocoladecadeaus* worden feestelijk verpakt in een super chique giftbox. Een prachtige cadeauverpakking met een wikkel naar keuze (je kiest de wikkel in de volgende stap) welke voorzien kan worden van een naam of korte persoonlijke groet. Indien gewenst kun je ook nog een kaartje met een persoonlijke boodschap toevoegen. Alle chocoladecadeaus worden daarnaast geleverd met een gebruiksaanwijzing en een certificaat van echtheid. 

  Een chique cadeauverpakking met veel extra's  

* Met uitzondering van onze mini reepjes, Kadijkjes & choco drops.

Helaas pindakaas (overigens ook heel erg lekker met chocolade), dit artikel is momenteel niet leverbaar.

Gelukkig hebben we nog steeds een ruime keuze aan unieke chocolade cadeaus. Te personaliseren met een wikkel naar keuze en een persoonlijke boodschap en verpakt in een mooie cadeauverpakking! Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. 

Heb je vragen over de bovenstaande chocolade? Neem dan even contact met ons op, thanks!

Chocolade laten bezorgen

Verras jouw vriend(in), je moeder of die vriendin die altijd voor je klaar staat op een wel heel bijzondere manier... stuur een gepersonaliseerd hart van chocolade met jouw persoonlijke boodschap. Jouw chocolade cadeau wordt verpakt in een mooie luxe giftbox met een door jouw gekozen wikkel (met bijvoorbeeld hartjes).