Vandaag versturen? Je hebt nog:

Kadijkjes

Geïnspireerd op de mooie stad Amsterdam waar onze chocoladefabriek staat.

4 (h)eerlijke chocoladehuisjes met elk een eigen smaak en ingrediënten.

• 100% Biologische roze Chocolade met pistache & nougat
• 100% biologische witte chocolade met marshmellow & discodip
• 100% Biologische melkchocolade met hazelnoot, pecan, amandel & butterscotch
• 100% biologische pure chocolade met gevriesdroogte bosvruchten mix (biologisch) & gouden sterren

Let op deze Amsterdammertjes hebben een afwijkende verpakking en worden verpakt in een plastic zakje met Hartstikke Handmade label.

€ 6,25

Excl. verzendkosten vanaf € 3,25

Amandelen, Bosvruchten mix (biologisch), Butterscotch, Disco dip, Gouden sterren confetti, Hazelnoten, Hibiscus Poeder Biologisch, Marshmallows, Nougat stukjes, Pistache noten, Stukjes pure chocolade Chocolatemakers, Stukjes witte chocolade Chocolatemakers, Walnoten

Onze Amsterdammertjes worden in tegenstelling tot onze andere chocoladecadeaus niet verpakt in een te personaliseren giftbox met wikkel, maar in een transparant zakje .

De Kadijkjes worden verpakt in een transparant zakje

Helaas pindakaas (overigens ook heel erg lekker met chocolade), dit artikel is momenteel niet leverbaar.

Gelukkig hebben we nog steeds een ruime keuze aan unieke chocolade cadeaus. Te personaliseren met een wikkel naar keuze en een persoonlijke boodschap en verpakt in een mooie cadeauverpakking! Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. 

Heb je vragen over de bovenstaande chocolade? Neem dan even contact met ons op, thanks!

Chocolade laten bezorgen

Het chocoladecadeau voor de twijfelkonten onder ons. Ken jij iemand die gek is op alle chocolade smaken en wil je een kleine sneakpreview van diverse chocolade creaties? Dan zijn deze in chocolade gedoopte Eberhardjes het ideale cadeautje. Bestel op een werkdag vóór 17.00 uur? Dan zorgen wij dat het pakketje dezelfde dag wordt verzonden en door PostNL z.s.m. veilig wordt bezorgd in de brievenbus van de gelukkige ontvanger.