Lieve mensen, bestel jouw chocolade cadeau op tijd. PostNL is namelijk erg druk dus houd er rekening mee dat jouw pakketje wat vertraging kan oplopen. Be patient & take care. ❤

Dag van de Zorg / Dag van de verpleging

Elk jaar (en dit jaar meer dan ooit) is de Dag van de Zorg / De Dag van de Verpleging dé dag om alle werknemers in de zorg en verpleging eens flink in het zonnetje te zetten en een blijk van waardering te geven. Met onze superlekkere, en originele cadeaus steek je collega's en werknemers in de zorg een hart onder de riem toe en biedt je ze op 12 mei een onbezorgd genietmomentje.

Dus werk jij in de zorg en wil jij jouw medewerkers of collega’s dit jaar (en ze hebben het dit jaar meer dan ooit verdiend) écht een keer in het zonnetje zetten? Alle chocoladecadeaus zijn te personaliseren met een wikkel en naam naar keuze en worden verpakt in een luxe giftbox en rechtstreeks per post opgestuurd naar de ontvanger voorzien van een persoonlijke boodschap. 

Chocoladesmaak

Formaat

  1. NIET LEVERBAAR

Op 12 mei is het ook dit jaar weer zover, de Dag van de Verpleging, ook wel bekend als de Dag van de Zorg of de Dag van de Kraamzorg. Op deze dag bedanken we met z'n allen alle mensen die in de zorg werken nog een extra voor al hun harde werk.  

We vieren in Nederland al sinds 1964 de Dag van de Zorg, en ook in de rest van de wereld staat men stil bij alle zorgmederwerkers op 12 mei. Waarom 12 mei? Op 12 mei werd de wereldberoemde verpleegster Florence Nightingale geboren.

De Dag van de Zorg en Verpleging staat in het teken van al het werk dat verpleegkundigen en zorgmedewerkers verzetten en is de ideale dag om al deze mensen een flink in het zonnetje te zetten! Met een heerlijk chocoladecadeau natuurlijk!

We hebben verschillende, te personaliseren chocoladecadeaus voor de Dag van de Verpleging of Dag van de Zorg.