Lieve mensen, door personeelstekort bij PostNL kan in sommige gevallen de bezorging helaas iets langer duren dan je gewend bent.

Chocoladecijfer 0

Een prachtige chocolade cijfer 0 als origineel geboortecadeau voor de kersverse ouders of die zwangere vriendin! Witte chocolade met gedroogde aardbei van biologische oorsprong, gedroogde eetbare bloemen en stukjes caramel chocolade! Een lust voor het oog!

€ 15,95

Excl. verzendkosten vanaf € 3,50

Gedroogde aardbei , Gedroogde bloemen, Stukjes caramel chocolade

Alle Chocstar chocoladecadeaus* worden feestelijk verpakt in een super chique giftbox. Een prachtige cadeauverpakking met een wikkel naar keuze (je kiest de wikkel in de volgende stap) welke voorzien kan worden van een naam of korte persoonlijke groet. Indien gewenst kun je ook nog een kaartje met een persoonlijke boodschap toevoegen. Alle chocoladecadeaus worden daarnaast geleverd met een gebruiksaanwijzing en een certificaat van echtheid. 

  Een chique cadeauverpakking met veel extra's  

* Met uitzondering van onze mini reepjes, Kadijkjes & choco drops.

Helaas pindakaas (overigens ook heel erg lekker met chocolade), dit artikel is momenteel niet leverbaar.

Gelukkig hebben we nog steeds een ruime keuze aan unieke chocolade cadeaus. Te personaliseren met een wikkel naar keuze en een persoonlijke boodschap en verpakt in een mooie cadeauverpakking! Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. 

Heb je vragen over de bovenstaande chocolade? Neem dan even contact met ons op, thanks!

Witte chocolade met gedroogde aardbei

Dat kan die zwangere zus of vriendin wel gebruiken tijdens de laatste loodjes. Het chocolade cijfer 0 is ook een ideaal geboorte cadeau voor de kersverse ouders. Deze prachtige choco wordt verpakt in een luxe giftbox en kan jij rechtstreeks opsturen naar de ontvanger.