Lieve mensen, door personeelstekort bij PostNL kan in sommige gevallen de bezorging helaas iets langer duren dan je gewend bent.

Afgechocostudeerd

Vind jij dat iemand wel een lekkere chocolade verdiend heeft omdat hij of zij een heel erg belangrijk proefwerk heeft gehaald, Master of Science is geworden of gewoon en niet geheel onbelangrijk zijn of haar strikdiploma heeft gehaald? Dan is deze knetterende 'Afgechocostudeerd' de ideale choco! Een lekker groot stuk (h)eerlijke melkchocolade met blije mini-smarties, mini chocolate chip cookies & knettersuiker. Deze chocomissie is zeker geslaagd ;)

#choco #slagen #examen #afstuderen

€ 14,95

Excl. verzendkosten vanaf € 3,50

Knettersuiker, Mini Chocolate Chip Cookies, Smarties

Alle Chocstar chocoladecadeaus* worden feestelijk verpakt in een super chique giftbox. Een prachtige cadeauverpakking met een wikkel naar keuze (je kiest de wikkel in de volgende stap) welke voorzien kan worden van een naam of korte persoonlijke groet. Indien gewenst kun je ook nog een kaartje met een persoonlijke boodschap toevoegen. Alle chocoladecadeaus worden daarnaast geleverd met een gebruiksaanwijzing en een certificaat van echtheid. 

  Een chique cadeauverpakking met veel extra's  

* Met uitzondering van onze mini reepjes, Kadijkjes & choco drops.

Helaas pindakaas (overigens ook heel erg lekker met chocolade), dit artikel is momenteel niet leverbaar.

Gelukkig hebben we nog steeds een ruime keuze aan unieke chocolade cadeaus. Te personaliseren met een wikkel naar keuze en een persoonlijke boodschap en verpakt in een mooie cadeauverpakking! Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. 

Heb je vragen over de bovenstaande chocolade? Neem dan even contact met ons op, thanks!