Lieve mensen, bestel jouw chocolade cadeau op tijd. PostNL is namelijk erg druk dus houd er rekening mee dat jouw pakketje wat vertraging kan oplopen. Be patient & take care. ❤

Hartstikke geslaagd!

Ken jij iemand die HARTstikke geslaagd is, nu eindelijk dat felbegeerde diploma, rijbewijs, zwemdiploma of certificaat op zak heeft? Feliciteer diegene dan met dit heerlijke hartstikke geslaagd! chocoladehart. (H)eerlijke Belgische melkchocolade met gevriesdroogde bosvruchten, knapperige butterscotch en suikerhartjes is de beste beloning na maanden van studeren en afzien. De choco is het perfecte brievenbus cadeautje.
€ 14,95

Excl. verzendkosten vanaf € 2,95

Bosvruchten mix (biologisch), Butterscotch, Suikerhartjes mix

Alle Chocstar chocoladecadeaus* worden feestelijk verpakt in een super chique giftbox. Een prachtige cadeauverpakking met een wikkel naar keuze (je kiest de wikkel in de volgende stap) welke voorzien kan worden van een naam of korte persoonlijke groet. Indien gewenst kun je ook nog een kaartje met een persoonlijke boodschap toevoegen. Alle chocoladecadeaus worden daarnaast geleverd met een gebruiksaanwijzing en een certificaat van echtheid. 

  Een chique cadeauverpakking met veel extra's  

* Met uitzondering van onze mini reepjes & choco drops.

Helaas pindakaas (overigens ook heel erg lekker met chocolade), dit artikel is momenteel niet leverbaar.

Gelukkig hebben we nog steeds een ruime keuze aan unieke chocolade cadeaus. Te personaliseren met een wikkel naar keuze en een persoonlijke boodschap en verpakt in een mooie cadeauverpakking! Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. 

Heb je vragen over de bovenstaande chocolade? Neem dan even contact met ons op, thanks!