'n appeltje voor de dorst

Ken jij iemand die wel ‘n appeltje voor de dorst kan gebruiken? Oeeeh dit is wel een hele lekkere...én een uitdaging om te bewaren. Smeuïge (h)eerlijke melkchocolade met pecannoten, stukjes gedroogde appel, rozijntjes, butterscotch en een vleugje kaneel. Verstuur deze handgemaakte choco per post aan een dierbare voor de moeilijke tijd die nog komen gaat of zomaar om hem of haar op te beuren. Deze choco is natuurlijk ook erg lekker om 'zomaar' bij de koffie te serveren of heb je hem tegen die tijd al zelf opgegeten? :)

 

€ 15,95

Excl. verzendkosten vanaf € 2,95

Butterscotch, Kaneel, Pecannoten, Rozijnen, Stukjes appel

Alle Chocstar chocoladecadeaus* worden feestelijk verpakt in een super chique giftbox. Een prachtige cadeauverpakking met een wikkel naar keuze (je kiest de wikkel in de volgende stap) welke voorzien kan worden van een naam of korte persoonlijke groet. Indien gewenst kun je ook nog een kaartje met een persoonlijke boodschap toevoegen. Alle chocoladecadeaus worden daarnaast geleverd met een gebruiksaanwijzing en een certificaat van echtheid. 

  Een chique cadeauverpakking met veel extra's  

* Met uitzondering van onze mini reepjes, Kadijkjes & choco drops.

Helaas pindakaas (overigens ook heel erg lekker met chocolade), dit artikel is momenteel niet leverbaar.

Gelukkig hebben we nog steeds een ruime keuze aan unieke chocolade cadeaus. Te personaliseren met een wikkel naar keuze en een persoonlijke boodschap en verpakt in een mooie cadeauverpakking! Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. 

Heb je vragen over de bovenstaande chocolade? Neem dan even contact met ons op, thanks!