Lieve mensen, bestel jouw chocolade cadeau op tijd. PostNL is namelijk erg druk dus houd er rekening mee dat jouw pakketje wat vertraging kan oplopen. Be patient & take care. ❤

Chocolade cadeaus om een hart onder de riem te steken

Iemand beterschap wensen of laten weten dat je aan ze denkt? Juist in deze onzekere en moeilijke tijden. Stuur een lekkere chocoladereep of hart van chocolade op. Kies een van de door ons samengestelde, ambachtelijke chocoladecadeaus om iemand een hart onder de riem te steken. Laat iemand met behulp van een handgemaakt stuk chocolade weten dat je ze steunt in een moeilijke tijd. De lekkerste chocolade én een lieve persoonlijke boodschap, zeker weten dat je hier iemand een hart onder de riem mee steekt en opvrolijkt.
Chocoladesmaak

Formaat

  1. SEASONAL EDITION

Hart onder de riem cadeaus 

Een cadeautje om iemand op afstand een steuntje in de rug te geven? Het afgelopen jaar hebben velen van ons een moeilijke tijd achter de rug. Steek iemand een hart onder de riem door middel van een handgemaakt chocolade cadeau als een verrassing door de brievenbus. Onze chocolatiers hebben speciale chocolade combinaties samen gesteld speciaal voor het geven van dat 'extra steuntje in de rug'. In drie eenvoudige stappen stel jij je eigen hart onder de riem cadeau samen; je kiest je gewenste chocolade combinatie, geeft je choco een naam en wikkel naar keuze en voeg jouw lieve, leuke of grappige persoonlijke boodschap toe. 

Iemand een hart onder de riem steken

"Iemand een hart onder de riem steken d.w.z. hem bemoedigen, hem moed inspreken, hem het hart opdraaien (in Zuid-Nederland), is een een spreekwoord ontleend aan het soldatenleven. Onder hart moet men verstaan moed (vgl. Heb het hart eens dat te doen). Een soldaat die onder zijn riem (die schuin van den schouder over zijne borst loopt) geen hart heeft, geen moed, is een lafaard. Zo’n iemand moet een hart onder den riem gestoken worden. Vgl. Sartorius III, 3, 38: daer steeckt ghy my 't hert weder onder den riem, waarvoor men in de middeleeuwen zeide: enen een herte in 't lijf spreken, enen 't herte waken, enen een herte geven. Vgl. fr. (re)mettre le coeur au ventre à quelqu’un; donner du coeur à quelqu'un; hd. einem ein Herz geben, machen, einstecken, einreden; eng. to put heart into a man. Door invloed van - het hart zinkt hem in de schoenen - is later deze uitdrukking veranderd in: iemand een riem onder het hart steken.

" Bron: Encyclo.nl.


Het is een hele mond vol, maar even samengevat: Ken je iemand die het even moeilijk heeft of wil je iemand beterschap wensen? Steek hem of haar een hart onder de riem toe d.m.v. een heerlijk, uniek en gepersonaliseerd chocolade cadeau.

Hart onder de riem cadeau versturen

Voor oudere, hulpverleners en voor vele andere van ons die gedwongen thuis moeten blijven is deze 'corona' periode erg heftig. Velen van ons maken in deze bizarre tijd een moeilijke tijd door. Het verlies van een dierbare, aanzienlijk minder sociaal (fysieke) contact, het verliezen van een baan en de hulpverleners die dagelijks geconfronteerd worden met de huidige situatie zijn ook zomaar een aantal situaties waarbij iemand wel een steuntje in de rug verdiend. Stuur een gepersonaliseerd hart onder de riem chocolade cadeau en laat weten dat je aan hem of haar denkt. 

Gepersonaliseerde chocolade laten bezorgen in de brievenbus

Stuur jouw speciale hart onder de riem chocolade cadeau per brievenbuspost naar jezelf of direct naar de ontvanger. Al onze chocolade cadeaus worden verpakt in een op maat gemaakt brievenbuspakketje en passen dus gewoon door de brievenbus. Jij of de ontvanger hoeft niet thuis te zijn om de chocolade in ontvangst te nemen.

Bestel je jouw hart onder de riem chocolade cadeau op werkdagen vóór 17.00 uur? Dan wordt jouw persoonlijke brievenbus pakketje nog dezelfde dag verzonden en zo snel mogelijk door PostNL veilig bezorgd in de brievenbus.