3 Chocolade Eberhardjes

Deze drie Eberhard koekjes zijn gedoopt in (h)eerlijke melk-, witte- en pure chocolade en hebben met de rood en witte suikerspikkels een extra Amsterdam’s tintje. De koekjes zijn met de hand verwerkt en worden verpakt in een mooi luxe doosje. Erg leuk om cadeau te doen of om zelf van te smikkelen.

De Eberhardjes staan voor verbinding tussen de inwoners en bezoekers van Amsterdam en voor de liefde voor onze mooie hoofdstad. De stichting achter de Eberhardjes zocht verbinding met Chocstar om onze concepten te bundelen en op die manier samen goed te doen voor onze stad én voor elkaar! 

Wie verras jij met deze bijzondere chocolade koekjes, mooi verpakt in een luxe doosje en voorzien van jouw persoonlijke bericht rechtstreeks per brievenbuspost verzonden.

Let op: de koekjes zijn verpakt in een kleinere en dus afwijkende verpakking.

€ 4,95

Excl. verzendkosten vanaf € 2,95

Eberhardje Koekje, Rode sprinkles, Stukjes donkere chocolade, Stukjes witte chocolade , Witte sprinkles

Deze chocolade koekjes worden in tegenstelling tot onze andere chocoladecadeaus niet verpakt in een te personaliseren giftbox met wikkel maar in een kleiner zwart doosje met daarin een transparant zakje.

Verpakking Chocolade Eberhardjes Koekjes

Helaas pindakaas (overigens ook heel erg lekker met chocolade), dit artikel is momenteel niet leverbaar.

Gelukkig hebben we nog steeds een ruime keuze aan unieke chocolade cadeaus. Te personaliseren met een wikkel naar keuze en een persoonlijke boodschap en verpakt in een mooie cadeauverpakking! Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. 

Heb je vragen over de bovenstaande chocolade? Neem dan even contact met ons op, thanks!

Chocolade laten bezorgen

Het chocoladecadeau voor de twijfelkonten onder ons. Ken jij iemand die gek is op alle chocolade smaken en wil je een kleine sneakpreview van diverse chocolade creaties? Dan zijn deze in chocolade gedoopte Eberhardjes het ideale cadeautje. Bestel op een werkdag vóór 17.00 uur? Dan zorgen wij dat het pakketje dezelfde dag wordt verzonden en door PostNL z.s.m. veilig wordt bezorgd in de brievenbus van de gelukkige ontvanger.