Lieve mensen, i.v.m. het warme weer hanteren wij mogelijk aangepaste verzendmethodes. Bestel op tijd, PostNL is erg druk dus houd rekening met mogelijke vertraging. Be patient & take care. ❤

Best Wishes

De beste wensen, of eigenlijk Best Wishes. Een chocoladereep in de vorm van een kerstboom gevuld met cranberries, kokossnippers en gouden pareltjes. Een winterwonderland in de vorm van chocolade. Verpakt in de mooie, luxe cadeauverpakking en met jouw persoonlijke nieuwjaarswens is dit het ultieme nieuwjaarsgeschenk per post. 

€ 14,95

Excl. verzendkosten vanaf € 2,95

Cranberries, Kokos (biologisch), Parels (goud)

Alle Chocstar chocoladecadeaus* worden feestelijk verpakt in een super chique giftbox. Een prachtige cadeauverpakking met een wikkel naar keuze (je kiest de wikkel in de volgende stap) welke voorzien kan worden van een naam of korte persoonlijke groet. Indien gewenst kun je ook nog een kaartje met een persoonlijke boodschap toevoegen. Alle chocoladecadeaus worden daarnaast geleverd met een gebruiksaanwijzing en een certificaat van echtheid. 

  Een chique cadeauverpakking met veel extra's  

* Met uitzondering van onze mini reepjes & choco drops.

Helaas pindakaas (overigens ook heel erg lekker met chocolade), dit artikel is momenteel niet leverbaar.

Gelukkig hebben we nog steeds een ruime keuze aan unieke chocolade cadeaus. Te personaliseren met een wikkel naar keuze en een persoonlijke boodschap en verpakt in een mooie cadeauverpakking! Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. 

Heb je vragen over de bovenstaande chocolade? Neem dan even contact met ons op, thanks!

Over de bezorging van jouw chocolade cadeau

Best Wishes, zeg het met chocolade... en wel als verrassing door de brievenbus. PostNL heeft het momenteel erg druk met de bezorging van alle pakketjes voor de feestdagen. Wacht niet langer en bestel jouw gepersonaliseerde nieuwjaarsgeschenk. Houd hierbij rekening met een mogelijke vertraging bij de bezorging van jouw pakketje.