Lieve mensen, door personeelstekort bij PostNL kan in sommige gevallen de bezorging helaas iets langer duren dan je gewend bent.

Chocolicious Christmas

Neem een dikke reep of kerstboom, of letter of...van biologische melkchocolade met kaneel, stukjes gedroogde appel en hazelnoot (krokant) versierd met rode en groene kerstboompjes van suiker en mooie gouden kerstballetjes, zet een lekkere grote pot thee en nestel je in je oh-zo-foute-speciaal-uit-Amerika-geïmporteerde-maar-ach-het-is-kerstmis-dus-dan-mag-dat-en-stiekem-vind-ik-'m-best-wel-mooi kerst trui voor de open haard met Judy Garland zacht zingend op de achtergrond....♫ Have Yourself A Merry Little Christmas ♫♫ ... 

€ 15,95

Excl. verzendkosten vanaf € 3,50

Hazelnoot (krokant), Kaneel, Kerstdecoratie (rood/groen), Parels (goud), Stukjes appel

Alle Chocstar chocoladecadeaus* worden feestelijk verpakt in een super chique giftbox. Een prachtige cadeauverpakking met een wikkel naar keuze (je kiest de wikkel in de volgende stap) welke voorzien kan worden van een naam of korte persoonlijke groet. Indien gewenst kun je ook nog een kaartje met een persoonlijke boodschap toevoegen. Alle chocoladecadeaus worden daarnaast geleverd met een gebruiksaanwijzing en een certificaat van echtheid. 

  Een chique cadeauverpakking met veel extra's  

* Met uitzondering van onze mini reepjes, Kadijkjes & choco drops.

Helaas pindakaas (overigens ook heel erg lekker met chocolade), dit artikel is momenteel niet leverbaar.

Gelukkig hebben we nog steeds een ruime keuze aan unieke chocolade cadeaus. Te personaliseren met een wikkel naar keuze en een persoonlijke boodschap en verpakt in een mooie cadeauverpakking! Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. 

Heb je vragen over de bovenstaande chocolade? Neem dan even contact met ons op, thanks!

Kerstboom van chocolade versturen

Deze super vrolijke Kerstboom van chocolade opsturen als verrassing door de brievenbus naar die ene vriendin die altijd voor je klaarstaat, als lieve kerstgroet naar je opa of naar die collega die jij zo waardeert? Plan jouw chocolade geschenk voor Kerst alvast in en kies bij je bestelling eenvoudig een verzenddatum naar keuze. Ideaal, zo hoef je niet meer om te kijken naar het regelen van je kerstpresentje.