Lieve mensen, i.v.m. het warme weer hanteren wij mogelijk aangepaste verzendmethodes. Bestel op tijd, PostNL is erg druk dus houd rekening met mogelijke vertraging. Be patient & take care. ❤

Chocolicious Christmas

Neem een dikke reep of kerstboom, of letter of.. van melkchocolade met kaneel, stukjes gedroogde appel en hazelnoot (krokant) versierd met rode en groene kerstboompjes van suiker en mooie gouden kerstballetjes, zet een lekkere grote pot thee en nestel je in je oh-zo-foute-speciaal-uit-Amerika-geïmporteerde-maar-ach-het-is-kerstmis-dus-dan-mag-dat-en-stiekem-vind-ik-'m-best-wel-mooi kerst trui voor de open haard met Judy Garland zacht zingend op de achtergrond....♫ Have Yourself A Merry Little Christmas ♫♫ ... 

€ 14,95

Excl. verzendkosten vanaf € 2,95

Hazelnoot (krokant), Kaneel, Kerstdecoratie (rood/groen), Parels (goud), Stukjes appel

Alle Chocstar chocoladecadeaus* worden feestelijk verpakt in een super chique giftbox. Een prachtige cadeauverpakking met een wikkel naar keuze (je kiest de wikkel in de volgende stap) welke voorzien kan worden van een naam of korte persoonlijke groet. Indien gewenst kun je ook nog een kaartje met een persoonlijke boodschap toevoegen. Alle chocoladecadeaus worden daarnaast geleverd met een gebruiksaanwijzing en een certificaat van echtheid. 

  Een chique cadeauverpakking met veel extra's  

* Met uitzondering van onze mini reepjes & choco drops.

Helaas pindakaas (overigens ook heel erg lekker met chocolade), dit artikel is momenteel niet leverbaar.

Gelukkig hebben we nog steeds een ruime keuze aan unieke chocolade cadeaus. Te personaliseren met een wikkel naar keuze en een persoonlijke boodschap en verpakt in een mooie cadeauverpakking! Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. 

Heb je vragen over de bovenstaande chocolade? Neem dan even contact met ons op, thanks!

Kerst chocolade laten bezorgen

De chocolade cadeaus voor Kerst en Nieuwjaar vliegen momenteel volop door ons chocoladelab. Onwijs tof! Met de toch wel gekke feestdagen die eraan komen willen vele van ons elkaar een lieve Kerst- en nieuwjaarsboodschap toewensen door middel van een uniek brievenbus cadeautje. PostNL heeft het dan ook hartstikke druk met de bezorging van alle feestdagen cadeaus. Wacht niet langer en bestel jouw 'Chocolicious Christmas' chocolade cadeau. Houd hierbij rekening met een mogelijke vertraging in de bezorging van jouw pakketje. Hopelijk wordt jouw chocolade cadeau voor de feestdagen nog op tijd bezorgd!