Lieve mensen, i.v.m. het warme weer hanteren wij mogelijk aangepaste verzendmethodes. Bestel op tijd, PostNL is erg druk dus houd rekening met mogelijke vertraging. Be patient & take care. ❤

Nuts About Christmas

Totally nuts about Christmas. Als je het niet al was dan wordt je het wel met deze chocoladereep in de vorm van een kerstboom. Handgemaakt van eerlijke Belgische chocolade en gevuld met licht geroosterde walnoten, hazelnoten en pecannoten. Uiteraard verpakt in een chique giftverpakking met een wikkel naar keuze. Hét perfecte cadeau voor onder de kerstboom of in de brievenbus in de donkere dagen voor Kerst. 

€ 14,95

Excl. verzendkosten vanaf € 2,95

Hazelnoten, Pecannoten, Walnoten

Alle Chocstar chocoladecadeaus* worden feestelijk verpakt in een super chique giftbox. Een prachtige cadeauverpakking met een wikkel naar keuze (je kiest de wikkel in de volgende stap) welke voorzien kan worden van een naam of korte persoonlijke groet. Indien gewenst kun je ook nog een kaartje met een persoonlijke boodschap toevoegen. Alle chocoladecadeaus worden daarnaast geleverd met een gebruiksaanwijzing en een certificaat van echtheid. 

  Een chique cadeauverpakking met veel extra's  

* Met uitzondering van onze mini reepjes & choco drops.

Helaas pindakaas (overigens ook heel erg lekker met chocolade), dit artikel is momenteel niet leverbaar.

Gelukkig hebben we nog steeds een ruime keuze aan unieke chocolade cadeaus. Te personaliseren met een wikkel naar keuze en een persoonlijke boodschap en verpakt in een mooie cadeauverpakking! Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. 

Heb je vragen over de bovenstaande chocolade? Neem dan even contact met ons op, thanks!

Over de bezorging van jouw chocolade cadeau 

PostNL heeft het momenteel erg druk met de bezorging van alle feestdagen cadeaus. Houd rekening met een mogelijke vertraging bij de bezorging van jouw pakketje.