Best Wishes

De beste wensen, of eigenlijk Best Wishes in de vorm van een chocoladekerstboom. Een chocoladereep in de vorm van een sfeervolle kerstboom gevuld met cranberries, kokossnippers en gouden pareltjes. Een winterwonderland in de vorm van chocolade. Verpakt in de mooie, luxe cadeauverpakking en met jouw persoonlijke nieuwjaarswens is dit het ultieme nieuwjaarsgeschenk per post. 

€ 15,95

Excl. verzendkosten vanaf € 2,95

Cranberries, Kokos (biologisch), Parels (goud)

Alle Chocstar chocoladecadeaus* worden feestelijk verpakt in een super chique giftbox. Een prachtige cadeauverpakking met een wikkel naar keuze (je kiest de wikkel in de volgende stap) welke voorzien kan worden van een naam of korte persoonlijke groet. Indien gewenst kun je ook nog een kaartje met een persoonlijke boodschap toevoegen. Alle chocoladecadeaus worden daarnaast geleverd met een gebruiksaanwijzing en een certificaat van echtheid. 

  Een chique cadeauverpakking met veel extra's  

* Met uitzondering van onze mini reepjes, Kadijkjes & choco drops.

Helaas pindakaas (overigens ook heel erg lekker met chocolade), dit artikel is momenteel niet leverbaar.

Gelukkig hebben we nog steeds een ruime keuze aan unieke chocolade cadeaus. Te personaliseren met een wikkel naar keuze en een persoonlijke boodschap en verpakt in een mooie cadeauverpakking! Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. 

Heb je vragen over de bovenstaande chocolade? Neem dan even contact met ons op, thanks!

Kerst chocolade laten bezorgen

Best Wishes, zeg het met chocolade... en wel in de vorm van een kerstboom als verrassing door de brievenbus. Tijdens personaliseren van je chocolade cadeau kies je eenvoudig een verzenddatum naar keuze. Zo weet je zeker dat jouw Kerstgeschenk op tijd verzenden en hoef jij niet meer om te kijken naar regelen ervan.