Lieve mensen, i.v.m. het warme weer hanteren wij mogelijk aangepaste verzendmethodes. Bestel op tijd, PostNL is erg druk dus houd rekening met mogelijke vertraging. Be patient & take care. ❤

Wish upon a star

Een chocoladereep in de vorm van een vallende ster handgemaakt van (h)eerlijke Belgische melkchocolade met stukje caramel chocolade, zout en gouden suikersterren. Net als onze andere handgemaakt en unieke chocoladecadeaus wordt deze smakelijke ster superfeestelijk verpakt in een chique giftbox en per post verstuurd. Leuk als cadeau onder de kerstboom tijdens de kerstdagen, als nieuwjaarsgeschenk of voor die rising star!

€ 14,95

Excl. verzendkosten vanaf € 2,95

Gouden sterren confetti, Stukjes caramel chocolade, Zout

Alle Chocstar chocoladecadeaus* worden feestelijk verpakt in een super chique giftbox. Een prachtige cadeauverpakking met een wikkel naar keuze (je kiest de wikkel in de volgende stap) welke voorzien kan worden van een naam of korte persoonlijke groet. Indien gewenst kun je ook nog een kaartje met een persoonlijke boodschap toevoegen. Alle chocoladecadeaus worden daarnaast geleverd met een gebruiksaanwijzing en een certificaat van echtheid. 

  Een chique cadeauverpakking met veel extra's  

* Met uitzondering van onze mini reepjes & choco drops.

Helaas pindakaas (overigens ook heel erg lekker met chocolade), dit artikel is momenteel niet leverbaar.

Gelukkig hebben we nog steeds een ruime keuze aan unieke chocolade cadeaus. Te personaliseren met een wikkel naar keuze en een persoonlijke boodschap en verpakt in een mooie cadeauverpakking! Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. 

Heb je vragen over de bovenstaande chocolade? Neem dan even contact met ons op, thanks!

Over de bezorging van jouw chocolade geschenk

PostNL heeft het momenteel erg druk met de bezorging van alle pakketjes voor de feestdagen. Wacht niet langer en bestel jouw chocolade cadeau. Bij je bestelling kies je eenvoudig een verzenddatum naar keuze. Houd hierbij rekening met mogelijk enkele dagen vertraging in de bezorging van jouw pakketje. Op de door jouw gekozen verzenddatum haalt PostNL jouw chocolade cadeau bij ons op in het chocoladelab, waarna zij jouw pakketje zo snel mogelijk bezorgen.