Lieve mensen, bestel jouw chocolade cadeau op tijd. PostNL is namelijk erg druk dus houd er rekening mee dat jouw pakketje wat vertraging kan oplopen. Be patient & take care. ❤
Vandaag versturen? Je hebt nog:

Love You Very Nuts

Van wie houd jij zo veel en wil je daarom dit (h)eerlijke hart van chocolade met nougat, cashew- en macadamianoten verrassen? Dit handgemaakte hart met luxe noten en prachtige gouden parels is een lust voor het oog en de maag! 

€ 14,95

Excl. verzendkosten vanaf € 2,95

Cashewnoten, Macadamia noten, Nougat stukjes, Parels (goud)

Alle Chocstar chocoladecadeaus* worden feestelijk verpakt in een super chique giftbox. Een prachtige cadeauverpakking met een wikkel naar keuze (je kiest de wikkel in de volgende stap) welke voorzien kan worden van een naam of korte persoonlijke groet. Indien gewenst kun je ook nog een kaartje met een persoonlijke boodschap toevoegen. Alle chocoladecadeaus worden daarnaast geleverd met een gebruiksaanwijzing en een certificaat van echtheid. 

  Een chique cadeauverpakking met veel extra's  

* Met uitzondering van onze mini reepjes & choco drops.

Helaas pindakaas (overigens ook heel erg lekker met chocolade), dit artikel is momenteel niet leverbaar.

Gelukkig hebben we nog steeds een ruime keuze aan unieke chocolade cadeaus. Te personaliseren met een wikkel naar keuze en een persoonlijke boodschap en verpakt in een mooie cadeauverpakking! Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. 

Heb je vragen over de bovenstaande chocolade? Neem dan even contact met ons op, thanks!

Een hart van chocolade laten bezorgen

Liefde gaat door de maag én door de brievenbus. Een super lekker en handgemaakt chocolade hart van melkchocolade met luxe noten, nougat en gouden parels. Laat 'm in een gepersonaliseerde verpakking met een persoonlijke boodschap door de brievenbus bezorgen. Zoek je een origineel cadeau om iemand te laten weten dat je van hem of haar houdt, een hart onder de riem wilt te steken of zomaar om te laten weten dat je aan hem of haar denkt? Bestel dan dit chocolade hart op een werkdag vóór 17.00 uur dan zorgen wij dat het pakketje dezelfde dag nog wordt verzonden en door PostNL z.s.m. veilig wordt bezorgd in de brievenbus.

Very nutsy

Dit mooie melkchocolade hart zit bomvol overheerlijke macademia's en cashewnoten. Een very nutsy chocolade dus waarmee je je geliefde kunt verrassen om te laten weten hoe gek je op hem/haar bent. De melk chocolade smelt op de tong en de noten geven er een knapperige twist aan. Wie gun jij zo'n prachtig chocolade hart door de brievenbus? Kies een bijpassende wikkel voor om de luxe giftbox en doe er een lieve boodschap bij, van zo'n brievenbuscadeau wordt toch iedereen blij!

Brainfood

Iedereen die wel eens macademia's heeft gegeten weet hoe lekker deze noot is. Maar wist je ook dat hij het hoogste gehalte vitame B bevat van alle noten? Daarnaast bevatten ze bijzonder veel mangaan en koper, maar ook ijzer en magnesium, wat goed is voor je energieniveau. Daar bovenop bevatten ze ook nog goede omega 3-vetten en het hoogste gehalte onverzadigde vetten van alle noten. Vanwege al deze eigenschappen worden macademia's wel 'brainfood' genoemd. Mooi meegenomen dus als je snoept van onze Love you very nuts chocolade.