Lieve mensen, bestel jouw chocolade cadeau op tijd. PostNL is namelijk erg druk dus houd er rekening mee dat jouw pakketje wat vertraging kan oplopen. Be patient & take care. ❤

Milestone Box

Twee chocoladecadeaus naar keuze gezellig samen in één feestelijke verpakking. Een super origineel cadeau voor ieder soort jubileum en mijlpaal. Bijvoorbeeld voor die oom die '65' wordt of die collega die zichzelf binnenkort Sarah ('50') mag noemen. Maar ook leuk als huwelijksgeschenk (het 'JA-woord') of als hart onder de riem (twee kusjes; 'XX'). Selecteer je gewenste combinatie met keuze uit alle letters uit het alfabet en de cijfers 0 t/m 9. Wil je een andere samenstelling dan de keuzes die hieronder worden gegeven? Neem dan even contact met ons op.

Let op: Deze combinatiebox past niet door de brievenbus en zal derhalve worden verstuurd als een pakketzending.

€ 34,95

Excl. verzendkosten vanaf € 5,95

Alle Chocstar chocoladecadeaus* worden feestelijk verpakt in een super chique giftbox. Een prachtige cadeauverpakking met een wikkel naar keuze (je kiest de wikkel in de volgende stap) welke voorzien kan worden van een naam of korte persoonlijke groet. Indien gewenst kun je ook nog een kaartje met een persoonlijke boodschap toevoegen. Alle chocoladecadeaus worden daarnaast geleverd met een gebruiksaanwijzing en een certificaat van echtheid. 

  Een chique cadeauverpakking met veel extra's  

* Met uitzondering van onze mini reepjes & choco drops.

Helaas pindakaas (overigens ook heel erg lekker met chocolade), dit artikel is momenteel niet leverbaar.

Gelukkig hebben we nog steeds een ruime keuze aan unieke chocolade cadeaus. Te personaliseren met een wikkel naar keuze en een persoonlijke boodschap en verpakt in een mooie cadeauverpakking! Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. 

Heb je vragen over de bovenstaande chocolade? Neem dan even contact met ons op, thanks!

Chocolade versturen en laten bezorgen

Laat de Milestone chocolade box rechtstreeks bezorgen bij de gelukkige ontvanger. Bestel jij je chocolade cadeau op maandag t/m vrijdag vóór 17.00? Dan wordt jouw geschenk dezelfde dag nog verzonden en door PostNL veilig bezorgd in de brievenbus.