Vandaag versturen? Je hebt nog:

Direct te versturen chocolade cadeaus

Wij verkopen eerlijke, handgemaakte chocoladecadeaus waarmee jij op afstand iemand kan laten weten dat je aan ze denkt. Een heerlijke verrassing door de brievenbus waarmee je een ontspannen 'chocomomentje' cadeau geeft. Personaliseer jouw chocolade cadeau met een wikkel & een naam naar keuze én een lieve persoonlijke boodschap.

Goed om te weten;  je kunt de naam van de chocolade gemakkelijk aanpassen.

Op werkdagen vóór 17.00 besteld, dezelfde dag verzonden. De chocoladecadeaus worden na verzending z.s.m. door PostNL veilig bezorgd in de brievenbus.  *Vind hier de voorwaarden van de gratis verzenden actie.

 

 

 

Chocoladesmaak

Formaat

 1. LIMITED EDITION
 2. HOLIDAY SEASON
 3. HOLIDAY SEASON
 4. LIMITED EDITION
 5. 10 jaar Chocstar
 6. HOLIDAY SEASON
 7. HOLIDAY SEASON
 8. HOLIDAY SEASON
 9. HOLIDAY SEASON
 10. VEGAN
 11. SINTERKLAAS
 12. HOLIDAY SEASON
 13. SEASONAL EDITION
 14. SEASONAL EDITION
 15. VEGAN
 16. VEGAN
 17. VEGAN
 18. SEASONAL EDITION
 19. VEGAN
 20. SINTERKLAAS
 21. LIMITED EDITION
 22. SINTERKLAAS
 23. VEGAN
 24. NIET LEVERBAAR

Gepersonaliseerde chocolade cadeaus bestellen

Het gebeurt ons allemaal wel eens, die verjaardag vergeten of vorige week ergens wezen eten en per abuis helemaal dat bedankje er bij in laten schieten. Wil jij iemand op het laatste moment toch nog verrassen of bedanken met chocolade? Dat kan! Speciaal voor jou hebben we hierboven onze favoriete chocolade cadeaus geselecteerd. 

Chocolade in de brievenbus

Wie wilt er nou geen enorme chocoladereep door de brievenbus krijgen? Chocolade is het perfecte cadeau voor een hele hoop verschillende situaties, waaronder natuurlijk verhuizen, een collega bedanken of voor het vieren van een jubileum. Laat het cadeau rechtstreeks in de brievenbus van de gelukkige ontvanger bezorgen! Hoe leuk is het als je een persoonlijk chocolade cadeau in de brievenbus vindt? Chocolade in de brievenbuis krijgen is altijd een goed excuus voor een smakelijke pauze. Misschien ben jij zelf stiekem wel verzot op (onze) chocolade. Als je die heerlijke chocoladereep naar jezelf stuurt zullen wij er heus niks over zeggen. Na een zware verhuizing, op je eigen verjaardag of bij een ander jubileum van jezelf verdien je het best om jezelf eens te trakteren op wat lekkers! :-)

Chocolade cadeau laten bezorgen

Heb je jouw gepersonaliseerde chocolade cadeau op werkdagen vóór 17.00 uur besteld? Dan zorgen wij dat het chocoladegeschenk dezelfde dag nog mee gaat met de post! Al onze chocolade cadeaus passen door de brievenbus en worden geleverd in een mooie giftbox met een gepersonaliseerde wikkel en een persoonlijke boodschap. Heerlijke chocoladepost die zeker weten wordt gewaardeerd door de ontvanger.