Lieve mensen, door personeelstekort bij PostNL kan in sommige gevallen de bezorging helaas iets langer duren dan je gewend bent.

Chocolade REEParatie

Sorry zeggen of iets 'repareren' met chocolade? Met deze pure chocoladereep komt dit helemaal goed. De hemelse combinatie van zout & zoet is om je vingers bij af te likken, maar heb je hem al eens met extra pure chocolade geproefd? Eerlijke Belgische extra pure chocolade met stukjes caramel chocolade en zeezout - een onweerstaanbare combinatie!

€ 15,95

Excl. verzendkosten vanaf € 3,50

Stukjes caramel chocolade, Zout

Alle Chocstar chocoladecadeaus* worden feestelijk verpakt in een super chique giftbox. Een prachtige cadeauverpakking met een wikkel naar keuze (je kiest de wikkel in de volgende stap) welke voorzien kan worden van een naam of korte persoonlijke groet. Indien gewenst kun je ook nog een kaartje met een persoonlijke boodschap toevoegen. Alle chocoladecadeaus worden daarnaast geleverd met een gebruiksaanwijzing en een certificaat van echtheid. 

  Een chique cadeauverpakking met veel extra's  

* Met uitzondering van onze mini reepjes, Kadijkjes & choco drops.

Helaas pindakaas (overigens ook heel erg lekker met chocolade), dit artikel is momenteel niet leverbaar.

Gelukkig hebben we nog steeds een ruime keuze aan unieke chocolade cadeaus. Te personaliseren met een wikkel naar keuze en een persoonlijke boodschap en verpakt in een mooie cadeauverpakking! Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. 

Heb je vragen over de bovenstaande chocolade? Neem dan even contact met ons op, thanks!

Chocolade per brievenbus

Anno 2022 zien we de salted caramel combinatie terug in menig lekkernij, van saus tot lolly en van ijsje tot aan chocoladereep. Maar heb je hem al eens geproefd met extra pure chocolade? Een van onze favoriete chocolade combinaties! Stel in 3 eenvoudige stappen jouw chocolade cadeau samen.