Easterlicious

Een super vrolijk chocolade ei gemaakt van de beste eerlijke Belgische witte chocolade van Callebaut. Dit blije Paasei is gevuld met smarties, paasdecoratie en knettersuiker. Lekker voor jezelf of om vrolijk door te Pasen... door de brievenbus. We wish everybunny a Happy Easter(licious)!

€ 15,95

Excl. verzendkosten vanaf € 2,95

Knettersuiker, Paasdecoratie, Smarties

Alle Chocstar chocoladecadeaus* worden feestelijk verpakt in een super chique giftbox. Een prachtige cadeauverpakking met een wikkel naar keuze (je kiest de wikkel in de volgende stap) welke voorzien kan worden van een naam of korte persoonlijke groet. Indien gewenst kun je ook nog een kaartje met een persoonlijke boodschap toevoegen. Alle chocoladecadeaus worden daarnaast geleverd met een gebruiksaanwijzing en een certificaat van echtheid. 

  Een chique cadeauverpakking met veel extra's  

* Met uitzondering van onze mini reepjes, Kadijkjes & choco drops.

Helaas pindakaas (overigens ook heel erg lekker met chocolade), dit artikel is momenteel niet leverbaar.

Gelukkig hebben we nog steeds een ruime keuze aan unieke chocolade cadeaus. Te personaliseren met een wikkel naar keuze en een persoonlijke boodschap en verpakt in een mooie cadeauverpakking! Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. 

Heb je vragen over de bovenstaande chocolade? Neem dan even contact met ons op, thanks!

Paas chocolade versturen 

Een chocolade paasei versturen als verrassing door de brievenbus aan die ene vriendin die altijd voor je klaar staat, je opa die je gaat missen bij de Paasbrunch of om iemand een hart onder de riem te steken? Pak dan eens echt uit, vergeet die standaard paaseitjes en ga voor een 'easterlicious' cadeau. De handgemaakte chocolade eieren vliegen hier door het chocoladelab. De Paashaas heeft het inmiddels erg druk met de bezorging van alle pakketjes, wacht niet langer en bestel jouw gepersonaliseerde chocolade ei.