gebruik de code IKVINDJELIEF voor gratis verzending (twv €3,25) van jouw valentijnscadeau! (*bij min. bestelwaarde van 15 euro)

Uitdeel eitjes

Een vrolijk doosje met heerlijke chocolade-eitjes in een knapperig suikerlaagje. Super leuk en lekker om uit te delen of om op te sturen naar iemand om hem of haar fijne Pasen te wensen.

€ 7,95

Excl. verzendkosten vanaf € 3,25

Paaseitjes (choco)

Alle Chocstar chocoladecadeaus* worden feestelijk verpakt in een super chique giftbox. Een prachtige cadeauverpakking met een wikkel naar keuze (je kiest de wikkel in de volgende stap) welke voorzien kan worden van een naam of korte persoonlijke groet. Indien gewenst kun je ook nog een kaartje met een persoonlijke boodschap toevoegen. Alle chocoladecadeaus worden daarnaast geleverd met een gebruiksaanwijzing en een certificaat van echtheid. 

  Een chique cadeauverpakking met veel extra's  

* Met uitzondering van onze mini reepjes, Kadijkjes & choco drops.

Helaas pindakaas (overigens ook heel erg lekker met chocolade), dit artikel is momenteel niet leverbaar.

Gelukkig hebben we nog steeds een ruime keuze aan unieke chocolade cadeaus. Te personaliseren met een wikkel naar keuze en een persoonlijke boodschap en verpakt in een mooie cadeauverpakking! Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. 

Heb je vragen over de bovenstaande chocolade? Neem dan even contact met ons op, thanks!

Paas chocolade als verrassing door de brievenbus

Dat binnen zitten met zijn allen (of eigenlijk juist alleen) is echt geen eitje. Maar ook deze Pasen maken we er weer het beste van! Deze lekkere chocolade-eitjes gaan daar zeker bij helpen als vrolijke verrassing door de brievenbus. Kies een wikkel naar keuze (natuurlijk met een Paastintje) en voeg jouw persoonlijke boodschap toe.