Luxe Kruidnoten - Melk-, Puur- en Witte chocolade

Een vrolijk doosje met drie verschillende heerlijke luxe chocolade kruidnoten. In elk doosje zitten kruidnoten in een jasje van melk-, puur- en witte chocolade. Super leuk om lekker zelf uit te delen met Sinterklaas of om op te sturen naar iemand om hem of haar een fijne Sinterklaas te wensen.

€ 6,25

Excl. verzendkosten vanaf € 2,95

Melkchocolade kruidnoten , Pure chocolade kruidnoten , Witte chocolade kruidnoten

Alle Chocstar chocoladecadeaus* worden feestelijk verpakt in een super chique giftbox. Een prachtige cadeauverpakking met een wikkel naar keuze (je kiest de wikkel in de volgende stap) welke voorzien kan worden van een naam of korte persoonlijke groet. Indien gewenst kun je ook nog een kaartje met een persoonlijke boodschap toevoegen. Alle chocoladecadeaus worden daarnaast geleverd met een gebruiksaanwijzing en een certificaat van echtheid. 

  Een chique cadeauverpakking met veel extra's  

* Met uitzondering van onze mini reepjes, Kadijkjes & choco drops.

Helaas pindakaas (overigens ook heel erg lekker met chocolade), dit artikel is momenteel niet leverbaar.

Gelukkig hebben we nog steeds een ruime keuze aan unieke chocolade cadeaus. Te personaliseren met een wikkel naar keuze en een persoonlijke boodschap en verpakt in een mooie cadeauverpakking! Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. 

Heb je vragen over de bovenstaande chocolade? Neem dan even contact met ons op, thanks!

Over de bezorging van jouw luxe kruidnoten

Geen zin in stress over de bezorging bij het regelen van jouw Sinterklaas chocolade? Plan jouw chocolade cadeaus voor Sinterklaas op tijd in. Ook dit jaar zal het druk zijn bij de bezorging van alle cadeautjes door PostNL. Houd er bij de keuze van jouw verstuurdatum rekening mee dat jouw pakketje mogelijk een paar dagen extra nodig heeft. Kies dus voor een verzenddatum van een dag of 3 eerder.