Lieve mensen, i.v.m. het warme weer hanteren wij mogelijk aangepaste verzendmethodes. Bestel op tijd, PostNL is erg druk dus houd rekening met mogelijke vertraging. Be patient & take care. ❤

Chocolicious Sinterklaas

Sinterklaas kapoentje, gooi wat in mijn schoentje; een Chocolicious Sinterklaas chocoladeletter welteverstaan! Een keer wat anders dan de standaard chocoladeletter: eerlijke Belgische melkchocolade met pepernoten, butterscotch en vrolijke hollandse dip! Dank u Sinterklaasje!
€ 14,95

Excl. verzendkosten vanaf € 2,95

Butterscotch, Hollandse dip, Kruidnoten

Alle Chocstar chocoladecadeaus* worden feestelijk verpakt in een super chique giftbox. Een prachtige cadeauverpakking met een wikkel naar keuze (je kiest de wikkel in de volgende stap) welke voorzien kan worden van een naam of korte persoonlijke groet. Indien gewenst kun je ook nog een kaartje met een persoonlijke boodschap toevoegen. Alle chocoladecadeaus worden daarnaast geleverd met een gebruiksaanwijzing en een certificaat van echtheid. 

  Een chique cadeauverpakking met veel extra's  

* Met uitzondering van onze mini reepjes & choco drops.

Helaas pindakaas (overigens ook heel erg lekker met chocolade), dit artikel is momenteel niet leverbaar.

Gelukkig hebben we nog steeds een ruime keuze aan unieke chocolade cadeaus. Te personaliseren met een wikkel naar keuze en een persoonlijke boodschap en verpakt in een mooie cadeauverpakking! Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. 

Heb je vragen over de bovenstaande chocolade? Neem dan even contact met ons op, thanks!

Een speciale chocoladeletter met pepernoten

Pepernoten en chocola, een van de lekkerste combinaties! Dit jaar geen ‘zakje pepernoten’ in de schoen, maar een handgemaakte chocoladeletter gecombineerd met pepernoten. Onze chocolatiers hebben butterscotch toegevoegd aan de ‘Chocolicious Sinterklaas’, dit maakt deze Sinterklaas chocolade combinatie nog lekkerder.


Plan je chocoladeletter in

Wil je iemand op afstand verrassen met een luxe chocoladeletter in zijn of haar schoen of eigenlijk door de brievenbus? De bezorg Pieten van PostNL hebben het rond pakjesavond waarschijnlijk weer erg druk. Plan je chocoladeletter nu alvast in en kies bij je bestelling eenvoudig de gewenste verzenddatum. Zo heb je jouw gepersonaliseerde chocoladeletter gegarandeerd op tijd binnen.