Leukste zak van Sinterklaas - XL jute zak met print - 60x110cm - Prinses Máxima Centrum Foundation

Deze grote jute Sinterklaas zak (60 x 110 cm) is van goede kwaliteit en heeft een vrolijke Sinterklaasprint met letters, mijters, wortels en veel cadeautje. Door het grotere formaat is de jute zak ideaal om veel cadeautjes in te stoppen... voor een heerlijk avondje!

De Leukste zak van Sinterklaas is gemaakt in actie voor het Prinses Máxima Centrum. Waarbij 100% van de netto opbrengst naar de Prinses Máxima Centrum Foundation gaat voor onderzoek naar kinderkanker, en zo bijdraagt aan de missie om ieder kind met kanker te genezen, met optimale kwaliteit van leven.

* Een jute zak is een natuurproduct en wordt met de hand gemaakt en geperst, tijdens het proces kunnen er persvouwtjes ontstaan die horen bij het product. De kleine vouwtjes hebben invloed op de print.

€ 7,50

Excl. verzendkosten vanaf € 6,45

Stukjes melkchocolade

Alle Chocstar chocoladecadeaus* worden feestelijk verpakt in een super chique giftbox. Een prachtige cadeauverpakking met een wikkel naar keuze (je kiest de wikkel in de volgende stap) welke voorzien kan worden van een naam of korte persoonlijke groet. Indien gewenst kun je ook nog een kaartje met een persoonlijke boodschap toevoegen. Alle chocoladecadeaus worden daarnaast geleverd met een gebruiksaanwijzing en een certificaat van echtheid. 

  Een chique cadeauverpakking met veel extra's  

* Met uitzondering van onze mini reepjes, Kadijkjes & choco drops.

Helaas pindakaas (overigens ook heel erg lekker met chocolade), dit artikel is momenteel niet leverbaar.

Gelukkig hebben we nog steeds een ruime keuze aan unieke chocolade cadeaus. Te personaliseren met een wikkel naar keuze en een persoonlijke boodschap en verpakt in een mooie cadeauverpakking! Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. 

Heb je vragen over de bovenstaande chocolade? Neem dan even contact met ons op, thanks!

De Leukste zak van Sinterklaas is gemaakt in actie voor het Prinses Maxima Centrum

100% van de netto opbrengst naar de Prinses Máxima Centrum Foundation gaat voor onderzoek naar kinderkanker. Een bijdrage aan de missie om ieder kind met kanker te genezen, met optimale kwaliteit van leven.