Lieve mensen, bestel jouw chocolade cadeau op tijd. PostNL is namelijk erg druk dus houd er rekening mee dat jouw pakketje wat vertraging kan oplopen. Be patient & take care. ❤

Luxe Kruidnoten - Melk-, Puur- en Witte chocolade

Een vrolijk doosje met vier verschillende heerlijke luxe chocolade kruidnoten. In elk doosje zitten kruidnoten in een jasje van melk-, puur- en witte chocolade. Super leuk om lekker zelf uit te delen met Sinterklaas of om op te sturen naar iemand om hem of haar een fijne Sinterklaas te wensen.

€ 6,25

Excl. verzendkosten vanaf € 2,95

Melkchocolade kruidnoten , Pure chocolade kruidnoten , Witte chocolade kruidnoten

Alle Chocstar chocoladecadeaus* worden feestelijk verpakt in een super chique giftbox. Een prachtige cadeauverpakking met een wikkel naar keuze (je kiest de wikkel in de volgende stap) welke voorzien kan worden van een naam of korte persoonlijke groet. Indien gewenst kun je ook nog een kaartje met een persoonlijke boodschap toevoegen. Alle chocoladecadeaus worden daarnaast geleverd met een gebruiksaanwijzing en een certificaat van echtheid. 

  Een chique cadeauverpakking met veel extra's  

* Met uitzondering van onze mini reepjes & choco drops.

Helaas pindakaas (overigens ook heel erg lekker met chocolade), dit artikel is momenteel niet leverbaar.

Gelukkig hebben we nog steeds een ruime keuze aan unieke chocolade cadeaus. Te personaliseren met een wikkel naar keuze en een persoonlijke boodschap en verpakt in een mooie cadeauverpakking! Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. 

Heb je vragen over de bovenstaande chocolade? Neem dan even contact met ons op, thanks!

Over de bezorging van jouw luxe kruidnoten

Bestel jij op de valREEP nog deze lekkere, luxe kruidnoten? Let op: het is erg druk bij PostNL. Houd er rekening mee dat jouw pakketje mogelijk pas NA pakjesavond wordt bezorgd. Hmm... je hebt meteen een goed excuus om ook volgende week nog Sinterklaas snoepgoed te 'mogen' eten.