Lieve mensen, door personeelstekort bij PostNL kan in sommige gevallen de bezorging helaas iets langer duren dan je gewend bent.

Chocolicious Sinterklaas

Sinterklaas kapoentje, gooi wat in mijn schoentje; een Chocolicious Sinterklaas chocoladeletter welteverstaan! Een keer wat anders dan de standaard chocoladeletter: 100% biologische en duurzaam geproduceerde melkchocolade met pepernoten, butterscotch en vrolijke hollandse dip! Dank u Sinterklaasje!
€ 14,95

Excl. verzendkosten vanaf € 3,50

Butterscotch, Hollandse dip, Kruidnoten

Alle Chocstar chocoladecadeaus* worden feestelijk verpakt in een super chique giftbox. Een prachtige cadeauverpakking met een wikkel naar keuze (je kiest de wikkel in de volgende stap) welke voorzien kan worden van een naam of korte persoonlijke groet. Indien gewenst kun je ook nog een kaartje met een persoonlijke boodschap toevoegen. Alle chocoladecadeaus worden daarnaast geleverd met een gebruiksaanwijzing en een certificaat van echtheid. 

  Een chique cadeauverpakking met veel extra's  

* Met uitzondering van onze mini reepjes, Kadijkjes & choco drops.

Helaas pindakaas (overigens ook heel erg lekker met chocolade), dit artikel is momenteel niet leverbaar.

Gelukkig hebben we nog steeds een ruime keuze aan unieke chocolade cadeaus. Te personaliseren met een wikkel naar keuze en een persoonlijke boodschap en verpakt in een mooie cadeauverpakking! Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. 

Heb je vragen over de bovenstaande chocolade? Neem dan even contact met ons op, thanks!

Plan je alvast chocoladeletter in

Dit jaar geen standaard ‘zakje pepernoten’ van de Sint en Piet, maar een luxe & handgemaakte chocoladeletter met pepernoten. Wil je iemand verrassen met deze luxe chocoladeletter? De bezorgPieten hebben het in december waarschijnlijk weer erg druk. Plan je chocoladeletter nu alvast in en kies bij je bestelling eenvoudig de gewenste verzenddatum. Zo weet je zeker dat jouw Sinterklaasgeschenk op tijd met de bezorgPieten mee gaat.