Lieve mensen, i.v.m. het warme weer hanteren wij mogelijk aangepaste verzendmethodes. Bestel op tijd, PostNL is erg druk dus houd rekening met mogelijke vertraging. Be patient & take care. ❤

Sinterklaas Kapoentje

Sinterklaas kapoentje, gooi wat in mijn schoentje; een chocoladeletter welteverstaan! En wat krijg je een feestje in je schoen met deze eerlijke Belgische witte chocoladeletter met zachte marshmallows, smarties en vrolijke disco dip. Dank u Sinterklaasje! 

€ 14,95

Excl. verzendkosten vanaf € 2,95

Disco dip, Marshmallows, Smarties

Alle Chocstar chocoladecadeaus* worden feestelijk verpakt in een super chique giftbox. Een prachtige cadeauverpakking met een wikkel naar keuze (je kiest de wikkel in de volgende stap) welke voorzien kan worden van een naam of korte persoonlijke groet. Indien gewenst kun je ook nog een kaartje met een persoonlijke boodschap toevoegen. Alle chocoladecadeaus worden daarnaast geleverd met een gebruiksaanwijzing en een certificaat van echtheid. 

  Een chique cadeauverpakking met veel extra's  

* Met uitzondering van onze mini reepjes & choco drops.

Helaas pindakaas (overigens ook heel erg lekker met chocolade), dit artikel is momenteel niet leverbaar.

Gelukkig hebben we nog steeds een ruime keuze aan unieke chocolade cadeaus. Te personaliseren met een wikkel naar keuze en een persoonlijke boodschap en verpakt in een mooie cadeauverpakking! Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. 

Heb je vragen over de bovenstaande chocolade? Neem dan even contact met ons op, thanks!

Over de bezorging van jouw chocoladeletter

Bestel jij op de valREEP nog deze lekkere, handgemaakte chocoladeletter? Let op: het is erg druk bij PostNL. Houd er rekening mee dat jouw pakketje mogelijk pas NA pakjesavond wordt bezorgd. Hmm... je hebt meteen een goed excuus om ook volgende week nog chocoladeletters te 'mogen' eten.