gebruik de code IKVINDJELIEF voor gratis verzending (twv €3,25) van jouw valentijnscadeau! (*bij min. bestelwaarde van 15 euro)

Choclava

Onze (chocolade) variant op die heerlijke, maar oh zo machtige Baklava. Om het einde van de Ramadan maand in stijl mee af te sluiten en het Suikerfeest te vieren of jezelf te verwennen omdat je... zo ontzettend leuk bent...je aan je figuur moet werken...je weet wel...je keihard hebt verdient... :) Heerlijke donkere chocolade met walnoten, stukjes sinaasappel, kaneel en butterscotch. 

€ 15,95

Excl. verzendkosten vanaf € 3,25

Butterscotch, Kaneel, Sinaasappelstukjes, Walnoten

Alle Chocstar chocoladecadeaus* worden feestelijk verpakt in een super chique giftbox. Een prachtige cadeauverpakking met een wikkel naar keuze (je kiest de wikkel in de volgende stap) welke voorzien kan worden van een naam of korte persoonlijke groet. Indien gewenst kun je ook nog een kaartje met een persoonlijke boodschap toevoegen. Alle chocoladecadeaus worden daarnaast geleverd met een gebruiksaanwijzing en een certificaat van echtheid. 

  Een chique cadeauverpakking met veel extra's  

* Met uitzondering van onze mini reepjes, Kadijkjes & choco drops.

Helaas pindakaas (overigens ook heel erg lekker met chocolade), dit artikel is momenteel niet leverbaar.

Gelukkig hebben we nog steeds een ruime keuze aan unieke chocolade cadeaus. Te personaliseren met een wikkel naar keuze en een persoonlijke boodschap en verpakt in een mooie cadeauverpakking! Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. 

Heb je vragen over de bovenstaande chocolade? Neem dan even contact met ons op, thanks!