Bierbonbons

Tien bonbons gevuld met een smeuïge ganache gemaakt van o.a. heerlijke Quadrupel Trappist bier van brouwerij La Trappe*, in een jasje van Belgische pure, melk en witte chocolade. De lichte biersmaak in de ganache doen het hart van jouw vader op Vaderdag zonder twijfel smelten en is daarmee het perfecte vaderdagcadeau. Tien chocoladebonbons  in 1 feestelijke verpakking!

Bonbon (wit)
Witte chocolade & bierganache
Bonbon (melk)
Melk chocolade & bierganache
Bonbon (puur)
Donkere chocolade & bierganache

*Een karaktervol, trappistenbier met associaties van kruidnagel en noten, in balans gebracht door de zoete aroma's van vanille, rozijnen en banaan. Een volle, verwarmende en intense smaak, moutig met zoete tonen van dadel en karamel.

Let op: De bierbonbons hebben een beperkte houdbaarheid van ongeveer 14 dagen. 

€ 17,95

Excl. verzendkosten vanaf € 3,50

Stukjes donkere chocolade, Stukjes witte chocolade , Trappistenbierganache

Alle Chocstar chocoladecadeaus* worden feestelijk verpakt in een super chique giftbox. Een prachtige cadeauverpakking met een wikkel naar keuze (je kiest de wikkel in de volgende stap) welke voorzien kan worden van een naam of korte persoonlijke groet. Indien gewenst kun je ook nog een kaartje met een persoonlijke boodschap toevoegen. Alle chocoladecadeaus worden daarnaast geleverd met een gebruiksaanwijzing en een certificaat van echtheid. 

  Een chique cadeauverpakking met veel extra's  

* Met uitzondering van onze mini reepjes, Kadijkjes & choco drops.

Helaas pindakaas (overigens ook heel erg lekker met chocolade), dit artikel is momenteel niet leverbaar.

Gelukkig hebben we nog steeds een ruime keuze aan unieke chocolade cadeaus. Te personaliseren met een wikkel naar keuze en een persoonlijke boodschap en verpakt in een mooie cadeauverpakking! Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. 

Heb je vragen over de bovenstaande chocolade? Neem dan even contact met ons op, thanks!