Lieve mensen, bestel jouw chocolade cadeau op tijd. PostNL is namelijk erg druk dus houd er rekening mee dat jouw pakketje wat vertraging kan oplopen. Be patient & take care. ❤

Bierbonbons

Tien bonbons gevuld met een smeuïge ganache gemaakt van o.a. heerlijk Amsterdams tripel bier van brouwerij Homeland*, in een jasje van Belgische pure, melk en witte chocolade. De lichte biersmaak in de ganache gecombineerd met knettersuiker (pure bonbon), butterscotch (melk bonbon) en hazelnoot krokant (witte bonbon) doen het hart van jouw vader op Vaderdag zonder twijfel smelten en is daarmee het perfecte vaderdagcadeau. Tien chocoladebonbons  in 1 feestelijke verpakking!

Bonbon (wit)
Witte chocolade (Fair Trade) + hazelnoot krokant & bierganache
Bonbon (melk)
Melk chocolade (Fair Trade) + butterscotch & bierganache
Bonbon (puur)
Donkere chocolade (Fair Trade) + knettersuiker & bierganache

*Een tripel gebrouwen samen met de chef! Door de hop en het korianderzaad krijg je een frisse neus van lichte citrus. In de smaak zit venkel dat het bier een aangenaam zoetje geeft. 

Let op: De bierbonbons hebben een beperkte houdbaarheid van maximaal 14 dagen. 

De Bierbonbons zijn momenteel out of stock. We verwachten ze rond Vaderdag weer op voorraad te hebben.

€ 14,95

Excl. verzendkosten vanaf € 2,95

Bierganache Kielzog

Alle Chocstar chocoladecadeaus* worden feestelijk verpakt in een super chique giftbox. Een prachtige cadeauverpakking met een wikkel naar keuze (je kiest de wikkel in de volgende stap) welke voorzien kan worden van een naam of korte persoonlijke groet. Indien gewenst kun je ook nog een kaartje met een persoonlijke boodschap toevoegen. Alle chocoladecadeaus worden daarnaast geleverd met een gebruiksaanwijzing en een certificaat van echtheid. 

  Een chique cadeauverpakking met veel extra's  

* Met uitzondering van onze mini reepjes & choco drops.

Helaas pindakaas (overigens ook heel erg lekker met chocolade), dit artikel is momenteel niet leverbaar.

Gelukkig hebben we nog steeds een ruime keuze aan unieke chocolade cadeaus. Te personaliseren met een wikkel naar keuze en een persoonlijke boodschap en verpakt in een mooie cadeauverpakking! Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. 

Heb je vragen over de bovenstaande chocolade? Neem dan even contact met ons op, thanks!