Vandaag versturen? Je hebt nog:

Chocstar's Pure Favorietjes (vegan)

Speciaal voor liefhebbers van pure en extra pure chocolade en ook nog eens geschikt voor vegans! Een Limited Edition uitvoering van onze Chocstar Favorietjes! Verschillende chocoladereepjes gemaakt van 2 chocoladesoorten gevuld met heerlijke, maar vooral vegan ingredienten: De Pure Favorietjes (vegan)!

Van links naar rechts:

Ik denk aan je
100% biologische pure chocolade + Hazel-,pecan-, en walnoot
Sweet Bitter
100% biologische extra Pure chocolade + sinaasappelstukjes en kokos
Chocodeluxious
100% biologische extra Pure Chocolade + pecannoot, aardbei en eetbaar 23 karaats goud
Little Chocolate bean
100% biologische pure chocolade met Anijs, koffieboontjes en kandij
Crunchy Rasberry
100% biologische pure chocolade + Framboos en hazelnoot krokant

€ 17,95

Excl. verzendkosten vanaf € 3,25

23 karaats goud, Anijszaad, Framboosjes, Hazelnoot (krokant), Hazelnoten, Kandij, Koffieboontjes (fair trade), Kokos (biologisch), Pecannoten, Sinaasappelstukjes, Walnoten

Alle Chocstar chocoladecadeaus* worden feestelijk verpakt in een super chique giftbox. Een prachtige cadeauverpakking met een wikkel naar keuze (je kiest de wikkel in de volgende stap) welke voorzien kan worden van een naam of korte persoonlijke groet. Indien gewenst kun je ook nog een kaartje met een persoonlijke boodschap toevoegen. Alle chocoladecadeaus worden daarnaast geleverd met een gebruiksaanwijzing en een certificaat van echtheid. 

  Een chique cadeauverpakking met veel extra's  

* Met uitzondering van onze mini reepjes, Kadijkjes & choco drops.

Helaas pindakaas (overigens ook heel erg lekker met chocolade), dit artikel is momenteel niet leverbaar.

Gelukkig hebben we nog steeds een ruime keuze aan unieke chocolade cadeaus. Te personaliseren met een wikkel naar keuze en een persoonlijke boodschap en verpakt in een mooie cadeauverpakking! Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. 

Heb je vragen over de bovenstaande chocolade? Neem dan even contact met ons op, thanks!

Chocolade laten bezorgen

Laat de Chocstar Pure Favorietjes rechtstreeks bezorgen bij de gelukkige ontvanger door de brievenbus. Bestel jij je chocolade cadeau op maandag t/m vrijdag vóór 17.00? Dan wordt jouw geschenk dezelfde dag nog verzonden en door PostNL veilig bezorgd in de brievenbus.