Fijne Vaderdag

Veel origineler dan een stropdas of heggenschaar en sowieso veel lekkerder! Een handgemaakte chocoladereep van pure chocolade gevuld met walnoten, pecannoten en hazelnoten. Voorzien van een mooie wikkel (Tip: Kies de speciale Vaderdagwikkel met coupons) om de luxe giftbox en indien gewenst een persoonlijke boodschap. Zeker weten dat ook het hartje van die stoere papa smelt als hij het pakketje in de brievenbus vindt. 

€ 15,95

Excl. verzendkosten vanaf € 3,25

Hazelnoten, Pecannoten, Walnoten

Alle Chocstar chocoladecadeaus* worden feestelijk verpakt in een super chique giftbox. Een prachtige cadeauverpakking met een wikkel naar keuze (je kiest de wikkel in de volgende stap) welke voorzien kan worden van een naam of korte persoonlijke groet. Indien gewenst kun je ook nog een kaartje met een persoonlijke boodschap toevoegen. Alle chocoladecadeaus worden daarnaast geleverd met een gebruiksaanwijzing en een certificaat van echtheid. 

  Een chique cadeauverpakking met veel extra's  

* Met uitzondering van onze mini reepjes, Kadijkjes & choco drops.

Helaas pindakaas (overigens ook heel erg lekker met chocolade), dit artikel is momenteel niet leverbaar.

Gelukkig hebben we nog steeds een ruime keuze aan unieke chocolade cadeaus. Te personaliseren met een wikkel naar keuze en een persoonlijke boodschap en verpakt in een mooie cadeauverpakking! Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. 

Heb je vragen over de bovenstaande chocolade? Neem dan even contact met ons op, thanks!

Vaderdag cadeau laten bezorgen

Op de een of andere manier is het altijd makkelijker een origineel cadeau te vinden voor de Moeders. Niet dat die vaders nou zo kritisch zijn maar de cadeaus waarmee je voor een glimlach zorgt op Moederdag zoals een mooie bos bloemen, parfum of een mooi sieraad daar maak je papa nou niet echt blij mee. Maar wie houdt er nou niet van chocolade? Papa's zeker! En dus mocht je voor deze Vaderdag op zoek zijn naar een origineel, persoonlijk cadeau dan zit je met onze handgemaakte, te personaliseren chocoladerepen zeker goed. En je vaderdag cadeau op zondag laten bezorgen? Dat is met onze speciale 'zondag openen' sticker niet nodig. Alle vaderdag pakketjes die wij verzenden op 15,16 en 17 juni worden voorzien van de ‘Pas zondag openen’ sticker.