Tijdelijk GRATIS verzending, de voorwaarden

Paasactie Gratis verzending

** LET OP: DEZE ACTIE IS NIET MEER GELDIG. **

Speciaal voor Pasen hebben wij een tijdelijke actie. Verstuur jij 2 tot 4 chocolade cadeaus (t.w.v. minimaal € 14,95 per stuk) naar
hetzelfde adres als brievenbuspost? Dan zijn de verzendkosten tijdelijk GRATIS. 

Enne......de actie is niet alleen geldig op de Paas choco's. Je mag ook kiezen voor andere chocolade combinaties. Uitgezonderd zijn de mini-reepjes en choco drops.  

Een perfect excuus om ook jezelf te verrassen met een onbezorgd geniet- en geluksmomentje in de vorm van (h)eerlijke chocolade als verrassing door de brievenbus.

Hoe werkt het? 

Personaliseer 2 tot 4 chocoladecadeaus en verstuur deze naar hetzelfde adres. De verzendkosten worden automatisch verwijderd.

1. Personaliseer minimaal 2 chocoladecadeaus (t.w.v. minimaal € 14,95 per chocoladecadeau). Alleen geldig op brievenbuspost en niet op pakketverzendingen. 

2. Kies hetzelfde adres voor al je chocoladecadeaus als ontvangstadres

3. De verzendkosten worden automatisch verwijderd nadat je je chocoladecadeaus hebt gepersonaliseerd. 

Tip: tijdens je bestelling kies je een verzenddatum naar keuze. Wil je jouw chocoladecadeau op een later tijdstip verzenden?

Geen probleem! Kies de gewenste verzenddatum en wij zorgen dat PostNL op de door jou gekozen datum je pakketje bij ons komt ophalen. 

 

Let op: de actie is geldig op chocoladecadeaus als brievenbuspost (voorbeeld actie WEL geldig op kus door de brievenbus) en dus niet op pakketverzendingen (voorbeeld actie is NIET geldig op: chocolade cijfer 50).  

 

Overige informatie


Met deze actie promoot Chocstar haar assortimen. Deze actie is op geen enkele manier gesponsord, onderschreven, gelieerd of geassocieerd met Facebook, Instagram, Mailchimp of andere kanalen die zijn ingezet voor de actie. 


Deze actie is georganiseerd door Chocstar, Hoogte Kadijk 15, 1019 BD Amsterdam.
Eventuele vragen of klachten over deze actie kun je sturen naar relaties@chocstar.nl

 

Bestel nu jouw chocoladecadeaus

 

 

 • Hoe werkt het? Personaliseer 2 chocoladecadeaus en stel hetzelfde ontvangstadres in. De verzendkosten worden automatisch verwijderd. 
 • Verstuur jij 2 tot 4 chocolade cadeaus (t.w.v. minimaal € 14,95 per stuk) naar hetzelfde adres als brievenbuspost? Dan zijn de verzendkosten tijdelijk GRATIS.
 • De actie is geldig op chocoladecadeaus als brievenbusverzending. Niet als pakketverzending. 
 • Uitgezonderd zijn de mini-reepjes en choco drops. 
 • De foto/afbeelding zal niet in strijd zijn met enige wettelijke regel en/of voorwaarden van het social kanaal. Je vrijwaart ons voor alle claims (van derden) die kunnen ontstaan door het gebruik/posten van de foto/afbeelding.
 • Deze actie is alleen geldig op brievenbus verzendingen binnen Nederland.
 • De korting is van toepassing op een bestelling van 2 tot 4 chocolade cadeaus (met een minimale waarde van 14,95 per chocolade cadeau) naar hetzelfde adres, verzonden als brievenbuspakje (de actie is niet geldig op pakketverzendingen). 
 • De korting is niet overdraagbaar of in te wisselen voor contant geld.
 • Chocstar behoudt zich het recht voor om deelnames uit te sluiten die voortkomen uit fraude of onrechtmatig handelen.
 • Chocstar en haar partners kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor technische storingen en/of mankementen. Chocstar aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele technische problemen of problemen die de uiteindelijke uitkomst van de actie/promotie kunnen beïnvloeden.
 • De persoonsgegevens worden verwerkt volgens onze privacyverklaring.