Hoe stel ik chocolade samen

Bij Chocstar stel je zelf je chocolade(cadeau) samen. Je hebt hierbij keuze uit superlekkere eerlijke Belgische chocoladesmaken en meer dan 65 verschillende ingrediënten & toppings!

Stap 1: Kies het formaat van jouw unieke chocolade cadeau2. Selecteer je basischocolade & ingrediënten3. Voeg een naam & boodschap toe4. Stuur de choco naar jezelf of iemand anders


1. Kies het formaat van jouw unieke chocolade cadeau

De eerste stap van het creatieproces is het selecteren van jouw gewenste formaat. We hebben keuze uit meer dan 8 verschillende formaten. Van handgemaakte chocoladerepen tot aan luxe chocoladeletters en van liefdevolle chocoladeharten tot aan feestelijke kerstbomen van chocolade.  


2. Selecteer je chocoladesmaak & ingrediënten

In de tweede stap van het creatieproces selecteer je jouw gewenste chocoladesmaak en vervolgens je ingrediënten of toppings. Bij de keuze van je chocoladesmaak heb je keuze uit 5 verschillende smaken te weten wit, melk, puur, extra puur en ruby chocolade. Alle chocolade die wij gebruiken voor het maken van jouw chocolade is afkomstig van de Belgische chocolademaker Callebaut. De cacao die gebruikt wordt voor deze chocolade is verantwoord en duurzaam geproduceerd en de cacaoboeren die deze cacao verbouwen krijgen een eerlijke, goede prijs voor hun cacao. Na het selecteren van de chocoladesmaak kun je 4 ingredienten of toppings toevoegen. Je hebt hierbij keuze uit een assortiment van ruim 65 verschillende, van de standaard noten en gedroogd fruit tot aan 23 karaats écht goud.


3. Voeg een naam & boodschap toe

Vervolgens kun je de luxe giftbox waarin de chocolade geleverd gaat worden personaliseren met een wikkel naar keuze. De wikkel kun je voorzien van een korte boodschap of naam. In het geval je een langere boodschap wens toe te voegen en jouw chocoladecadeau nog persoonlijker wilt maken dan kun je voor €0,95 een persoonlijke kaart toevoegen. 


4. Verstuur de chocolade naar jezelf of direct naar de ontvanger

In de laatste stap vul je het adres in van de ontvanger. Dit kun je zelf zijn maar het is ook mogelijk om de chocolade rechtstreeks naar de ontvanger te verzenden. Je hebt hierbij keuze uit verschillende verzendwijzen en je kunt daarnaast zelf de gewenste verzenddatum selecteren.